2015-12-04 09:08

2015-12-04 09:08

Värmländska i tre finnkamper

ISHOCKEY

Värmländskan Emma Murén finns med i den stora trupp som tagits ut till det U18-hockeylandslag som ska möta Finland i tre landskamper på Trängens IP i Örebro den 18-20 december.

Truppen kommer att bantas, både till finnkamperna och JVM i Kanada den 8-15 januari.

Målvakter: Anna Amholt, Lina Jansson, Ellen Jonsson, Lisa Nordlöf, Sofia Reideborn och Emma Söderberg.

Backar: Jessica Adolfsson, Ebba Berglund, Sofie Zander, Linnéa Andersson, Paula Bergström, Moa Evertsson, Ida Press, Emma Eriksson, Pernilla Forsgren, Jessica Kollberg, Fia Larsson, Maja Nyhlén-Persson och Solveig Neunzert.

Forwardar: Mikaela Ahlstrand, Emma Murén, Ida Nikula, Matilda af Bjur, Kajsa Armborg, Annie Hidén, Josefin Bouveng, Fanny Brolin, Elin Olovsson, Sofie Lundin, Maiam El-Mahmadi, Wilma Johansson, Celine Tedenby, Moa Wernblom, Ethel Wilhelmsson, Felizia Wikner-Zienkiewicz, Agnes Wilhelmsson, Alva Johnsson, Hanna Olsson och Emma Johansson.

Truppen kommer att bantas, både till finnkamperna och JVM i Kanada den 8-15 januari.

Målvakter: Anna Amholt, Lina Jansson, Ellen Jonsson, Lisa Nordlöf, Sofia Reideborn och Emma Söderberg.

Backar: Jessica Adolfsson, Ebba Berglund, Sofie Zander, Linnéa Andersson, Paula Bergström, Moa Evertsson, Ida Press, Emma Eriksson, Pernilla Forsgren, Jessica Kollberg, Fia Larsson, Maja Nyhlén-Persson och Solveig Neunzert.

Forwardar: Mikaela Ahlstrand, Emma Murén, Ida Nikula, Matilda af Bjur, Kajsa Armborg, Annie Hidén, Josefin Bouveng, Fanny Brolin, Elin Olovsson, Sofie Lundin, Maiam El-Mahmadi, Wilma Johansson, Celine Tedenby, Moa Wernblom, Ethel Wilhelmsson, Felizia Wikner-Zienkiewicz, Agnes Wilhelmsson, Alva Johnsson, Hanna Olsson och Emma Johansson.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.