2015-11-23 17:49

2015-11-23 17:49

KBK-spelare till bosöläger

FOTBOLL

P16-fotbollslandslagets förbundskapten Magnus Wikman har tagit ut en trupp till ett läger på Bosön den 3-6 december.

Bland de uttagna finns Benjamin Muminovic från Karlstad BK.

Truppen med spelare födda 1999: Harald Detlofsson, Joseph Spångberg, Almin Masic och Arvid Brorsson, Örebro SK, Fredrik Lundqvist, Västerås SK, Benjamin Muminovic, Karlstad BK, Anton Thorsson, Tim Rönning, Filip Schyberg, Marcus Ejerblad och Danijel Ramadanovic, Elfsborg, Niclas Holgersson, Ljungskile, Mirad Garza och Joel Mumbongo, Häcken, Erik Gunnarsson, Pontus Dahlberg, Victor Olofsson och Ibrahima Bah, IFK Göteborg, Lukas Isacksson, Gais, David Rylander, Hammarby, Arnold Ehn, Alexander Abrahansson och Noel Holm, Djurgården, Simon Hirvonen, Michel Rosencrantz Montero och Emre Erdogdu, Brommapojkarna, Alexander Isak, Gabriel Aphrem, Nabiel Efrem, Alexander Snäcke och Nebiyou Perry, AIK, Leopold Wahlstedt, Djursholm, Simon Marklund, Åtvidaberg, Antonius Abdul Ahad och Nermin Karic, IFK Norrköping, Johan Fahlén och Alexander Ahl Holmström, Gute, Adrian Edqvist, Hugo Andersson, Max Olsson, Oscar Petersson, Laorent Shabani, Felix Konstandeliasz och Anel Ahmedhodzic, Malmö FF, Henrik Bellman och Mouhamed Fahs, Helsingborgs akademi, Herman Johansson, Jonathan Svedberg och Gabriel Gudmunsson, Halmstad, Joel Sibelius, Vinberg, Malte Påhlsson, Halmia, Johan Stenmark och Simon Klein, Kalmar FF, Filip Örnblom, Öster, Kavin Trinh, IFK Värnamo, Axel Norén, Mjällby, samt York Rafael, Sandvikens IF.

Bland de uttagna finns Benjamin Muminovic från Karlstad BK.

Truppen med spelare födda 1999: Harald Detlofsson, Joseph Spångberg, Almin Masic och Arvid Brorsson, Örebro SK, Fredrik Lundqvist, Västerås SK, Benjamin Muminovic, Karlstad BK, Anton Thorsson, Tim Rönning, Filip Schyberg, Marcus Ejerblad och Danijel Ramadanovic, Elfsborg, Niclas Holgersson, Ljungskile, Mirad Garza och Joel Mumbongo, Häcken, Erik Gunnarsson, Pontus Dahlberg, Victor Olofsson och Ibrahima Bah, IFK Göteborg, Lukas Isacksson, Gais, David Rylander, Hammarby, Arnold Ehn, Alexander Abrahansson och Noel Holm, Djurgården, Simon Hirvonen, Michel Rosencrantz Montero och Emre Erdogdu, Brommapojkarna, Alexander Isak, Gabriel Aphrem, Nabiel Efrem, Alexander Snäcke och Nebiyou Perry, AIK, Leopold Wahlstedt, Djursholm, Simon Marklund, Åtvidaberg, Antonius Abdul Ahad och Nermin Karic, IFK Norrköping, Johan Fahlén och Alexander Ahl Holmström, Gute, Adrian Edqvist, Hugo Andersson, Max Olsson, Oscar Petersson, Laorent Shabani, Felix Konstandeliasz och Anel Ahmedhodzic, Malmö FF, Henrik Bellman och Mouhamed Fahs, Helsingborgs akademi, Herman Johansson, Jonathan Svedberg och Gabriel Gudmunsson, Halmstad, Joel Sibelius, Vinberg, Malte Påhlsson, Halmia, Johan Stenmark och Simon Klein, Kalmar FF, Filip Örnblom, Öster, Kavin Trinh, IFK Värnamo, Axel Norén, Mjällby, samt York Rafael, Sandvikens IF.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.