2015-11-17 10:02

2015-11-17 10:02

Värmlänningar till bosöläger

FOTBOLL

Värmlänningarna Andreas Olsson, Oskar Jansson och Andreas Öhman finns med i den trupp som P17-landslagets förbundskapten Claes Eriksson kallat till ett läger på Bosön den 26-29 november.

Truppen med spelare födda 1998: Gustav Henriksson, Mattias Özgûn, Filip Varenhed och Johan Andersson, Elfsborg, Daleho Irandust, Gais, Sebastian Heaver och Joackim Åberg, Häcken, Andreas Öhman och Oskar Jansson, IFK Göteborg, Viktor Franssila, Örebro SK, Andreas Olsson, Degerfors, Aron Mar Brynjarsson, Marko Johansson, Anton Kralj, Onur Körhan, Felix Olsson Lundgren, Oliver Stojanovic Fredin, Dennis Hadzikadunic, Emin Karaman och Mattias Andersson, Malmö FF, Kalle Joelsson och Max Svensson, Helsingborgs akademi, Jesper Lövdahl, IFK Osby, Fredrik Alm, AFK Linköping, Marwan Baze, Tidjani Diawara och Adin Bukva, IFK Norrköping, Amaro Bathijar, Ånge, Albin Lohikangas, Elias Mulari, Mohamed Kamara och Adrian Bjelkendal Haaranen, Gefle, Filip Tägtström, Gif Sundvall, Alexander Jallow och Junior Kamana Wa Kamana, Brage, Kyria Kambusi och Linus Nygren, Sirius, Erik Sundkvist, BKV Norrtälje, Hjalmar Ekdal, Alberto Catenacci, Viktor Göranzon, Viktor Gyökeres och Felix Beijmo, Brommapojkarna, Joseph Ceesay, Filip Tasic och Besard Sabovic, Djurgården, Aziz Essaisi, Djursholm, Oliver Granath, William Jan och Kevin Jakobsson, AIK, Isac Lidberg och Dusan Jajic, Hammarby, Dragan Kabic, IFK Haninge/Brandbergen, Marcus Degerlund, Västerås SK, John Håkansson, Carl Johansson, Adam Hellborg, Adel Ziarat Zadeh och Svante Ingelsson, Kalmar FF, Adan Larsson och Oscar Ekman, Mjällby, Victor Strömberg, Varbergs Bois, Jesper Karlsson, Falkenberg, Henrik Johansson, Halmstad, samt Jerome Tibbling Ugwo, Assyriska.

Truppen med spelare födda 1998: Gustav Henriksson, Mattias Özgûn, Filip Varenhed och Johan Andersson, Elfsborg, Daleho Irandust, Gais, Sebastian Heaver och Joackim Åberg, Häcken, Andreas Öhman och Oskar Jansson, IFK Göteborg, Viktor Franssila, Örebro SK, Andreas Olsson, Degerfors, Aron Mar Brynjarsson, Marko Johansson, Anton Kralj, Onur Körhan, Felix Olsson Lundgren, Oliver Stojanovic Fredin, Dennis Hadzikadunic, Emin Karaman och Mattias Andersson, Malmö FF, Kalle Joelsson och Max Svensson, Helsingborgs akademi, Jesper Lövdahl, IFK Osby, Fredrik Alm, AFK Linköping, Marwan Baze, Tidjani Diawara och Adin Bukva, IFK Norrköping, Amaro Bathijar, Ånge, Albin Lohikangas, Elias Mulari, Mohamed Kamara och Adrian Bjelkendal Haaranen, Gefle, Filip Tägtström, Gif Sundvall, Alexander Jallow och Junior Kamana Wa Kamana, Brage, Kyria Kambusi och Linus Nygren, Sirius, Erik Sundkvist, BKV Norrtälje, Hjalmar Ekdal, Alberto Catenacci, Viktor Göranzon, Viktor Gyökeres och Felix Beijmo, Brommapojkarna, Joseph Ceesay, Filip Tasic och Besard Sabovic, Djurgården, Aziz Essaisi, Djursholm, Oliver Granath, William Jan och Kevin Jakobsson, AIK, Isac Lidberg och Dusan Jajic, Hammarby, Dragan Kabic, IFK Haninge/Brandbergen, Marcus Degerlund, Västerås SK, John Håkansson, Carl Johansson, Adam Hellborg, Adel Ziarat Zadeh och Svante Ingelsson, Kalmar FF, Adan Larsson och Oscar Ekman, Mjällby, Victor Strömberg, Varbergs Bois, Jesper Karlsson, Falkenberg, Henrik Johansson, Halmstad, samt Jerome Tibbling Ugwo, Assyriska.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.