2015-11-16 10:02

2015-11-16 10:02

JSM-helg i Nyköping

ISHOCKEY

Finalspelet för junior-SM och J18 samt ungdoms-SM i hockey spelas i Stora Hallen i Nyköping 24-28 mars nästa år.

– Den sammanhållna JSM-helgen i Nyköping ifjol blev väldigt lyckad. Därför tycker vi det är helt rätt att ge Nyköping förmånen att arrangera JSM-slutspelet för andra året i rad, säger Svenska ishockeyförbundets tävlingschef Mikael Lundström

Förra säsongens slutspel lockade 5000 åskådare.

– En siffra vi nu hoppas kunna toppa då matchernas attraktivitet spridit sig hos publik, sponsorer och massmedia. Vi siktar också på att utöka helhetsupplevelsen under mästerskapsdagarna med flera sidoarrangemang, säger Martin Ward som är vice ordförande i arrangörsklubben Nyköping.

– Den sammanhållna JSM-helgen i Nyköping ifjol blev väldigt lyckad. Därför tycker vi det är helt rätt att ge Nyköping förmånen att arrangera JSM-slutspelet för andra året i rad, säger Svenska ishockeyförbundets tävlingschef Mikael Lundström

Förra säsongens slutspel lockade 5000 åskådare.

– En siffra vi nu hoppas kunna toppa då matchernas attraktivitet spridit sig hos publik, sponsorer och massmedia. Vi siktar också på att utöka helhetsupplevelsen under mästerskapsdagarna med flera sidoarrangemang, säger Martin Ward som är vice ordförande i arrangörsklubben Nyköping.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.