2015-11-16 17:43

2015-11-16 17:43

Elvamannapremiärför Karlstad P14

BANDY

Karlstad Bandys nya P14-lag har spelat Kosanatta i Örebro. E

ftersom det var första elvamannaturneringen för flera av spelarna var det lite överraskande att värmlänningarna tog sig till A-slutspelet.

Man inledde med 6–5-seger mot Spillersboda från Norrtälje, efter att ha hämtat upp ett 2–5-underläge sista kvarten. Sedan blev det 1–0 mot Solberg från Norge där Karlstad tryckte på hela matchen men målet dröjde till den tredje sista minuten. I sista gruppspelsmatchen förlorade Karlstad med 1–4 mot ett samspelt Nässjö, som tränat på stor is sedan augusti.

Efter blott två timmars sömn blev det kvartsfinal mot ett storväxt Jönköping klockan 5.30 på morgonen. Karlstad höll matchen jämn (med tre frilägen som den småländske målvakten räddade) tills tio minuter återstod. Då drog Jönköping ifrån och vann med 6–1.

 

ftersom det var första elvamannaturneringen för flera av spelarna var det lite överraskande att värmlänningarna tog sig till A-slutspelet.

Man inledde med 6–5-seger mot Spillersboda från Norrtälje, efter att ha hämtat upp ett 2–5-underläge sista kvarten. Sedan blev det 1–0 mot Solberg från Norge där Karlstad tryckte på hela matchen men målet dröjde till den tredje sista minuten. I sista gruppspelsmatchen förlorade Karlstad med 1–4 mot ett samspelt Nässjö, som tränat på stor is sedan augusti.

Efter blott två timmars sömn blev det kvartsfinal mot ett storväxt Jönköping klockan 5.30 på morgonen. Karlstad höll matchen jämn (med tre frilägen som den småländske målvakten räddade) tills tio minuter återstod. Då drog Jönköping ifrån och vann med 6–1.