2015-11-12 18:17

2015-11-12 18:17

Värmländskor till landslagsläger

FOTBOLL

Qbik-trion Malin Larsson, Julia Wendel och Sandra Nilsson samt Alexandra Blom från Rävåsen är uttagna till F16-landslagets läger på Bosön den 20-23 november.

Truppen med spelare födda 1999: Josefin Johansson, IFK Örby, Olivia Sandahl, Skövde KIK, Louise Zetterling, Gamla Upsala, Ariam-Bewrhane Gebreyohannes, Vaksala, Stina Huss, Knivsta, Cajsa Åkerberg och Julia Hansson Löjdqvist, Eskilstuna United, Izabell Rydell och Amilia Högbacka, Gideonsberg, Alexandra Blom, Rävåsen, Sandra Nilsson, Julia Wendel och Malin Larsson, Qbik, Josefine Nilsén, Maja Fridberg och Clara Berggren, IFK Kalmar, Alexandra Jonasson, Växjö, Vilma Rydell, Matilda Olsson, Ebba Hed, Matilde Abrahamsson och Alva Hed, Halmia, Ellen Johansson, Bergdalen, Maja Henriksson, Tilda Andreasson och Karolina Bucaro Stenman, Jitex Mölndal, Sophie Högrell, Skepplanda, Filippa Pettersson, Djurgården, Jennifer Sjösten, Älvsjö, Moa Nilsson, Bajen, Linnea Selberg, Piteå, Moa Öhman, Assi, Wilma Öman och Agnes Granberg, Umeå Södra, Alexandra Sandström, Umeå IK, Wilma Wärulf, Selånger, Jenny Stadin, Sandvikens IF, Jenny Wahlén, Kvarnsveden, Olivia Elofsson, Rosengård, Alma Nygren, Dalhem,samt Sara Olai och Emma Öjert, Linköping.

Tillförordnade förbundskaptener är Victoria Sandell Svensson och Marie Svensson.

 

Truppen med spelare födda 1999: Josefin Johansson, IFK Örby, Olivia Sandahl, Skövde KIK, Louise Zetterling, Gamla Upsala, Ariam-Bewrhane Gebreyohannes, Vaksala, Stina Huss, Knivsta, Cajsa Åkerberg och Julia Hansson Löjdqvist, Eskilstuna United, Izabell Rydell och Amilia Högbacka, Gideonsberg, Alexandra Blom, Rävåsen, Sandra Nilsson, Julia Wendel och Malin Larsson, Qbik, Josefine Nilsén, Maja Fridberg och Clara Berggren, IFK Kalmar, Alexandra Jonasson, Växjö, Vilma Rydell, Matilda Olsson, Ebba Hed, Matilde Abrahamsson och Alva Hed, Halmia, Ellen Johansson, Bergdalen, Maja Henriksson, Tilda Andreasson och Karolina Bucaro Stenman, Jitex Mölndal, Sophie Högrell, Skepplanda, Filippa Pettersson, Djurgården, Jennifer Sjösten, Älvsjö, Moa Nilsson, Bajen, Linnea Selberg, Piteå, Moa Öhman, Assi, Wilma Öman och Agnes Granberg, Umeå Södra, Alexandra Sandström, Umeå IK, Wilma Wärulf, Selånger, Jenny Stadin, Sandvikens IF, Jenny Wahlén, Kvarnsveden, Olivia Elofsson, Rosengård, Alma Nygren, Dalhem,samt Sara Olai och Emma Öjert, Linköping.

Tillförordnade förbundskaptener är Victoria Sandell Svensson och Marie Svensson.