2015-11-03 10:44

2015-11-03 10:44

På drömresa till Orlando

AM FOTBOLL: Fyra från Crusaders får åka.

Fyra U13-spelare från Carlstad Crusaders får åka till USA och spela en match mot ett all star-lag från Florida för ungdomar under 13 år. Avresedag till Orlando är 1 december.

Initiativet kommer från Kristianstadsbaserade John Walker, som via olika välgörenhetsorganisationer i USA gett 30 spelare från Sverige möjligheten att åka till USA för att träna med och möta all-star-laget under eventet Youth Shrine Bowl.

De fyra från Crusaders är Alexander Arvidsson, Adam Classon, Alf Ransjö och Emil Olesen Jansson. Under helgen träffades spelarna från olika lag i Sverige på ett läger på Bosön. I Orlando väntar sedan en vecka med träningar, erfarenhetsutbyte och möjligheten att bli en bättre spelare.

Eventet genomförs på Oviedo High School i Orlando.

Initiativet kommer från Kristianstadsbaserade John Walker, som via olika välgörenhetsorganisationer i USA gett 30 spelare från Sverige möjligheten att åka till USA för att träna med och möta all-star-laget under eventet Youth Shrine Bowl.

De fyra från Crusaders är Alexander Arvidsson, Adam Classon, Alf Ransjö och Emil Olesen Jansson. Under helgen träffades spelarna från olika lag i Sverige på ett läger på Bosön. I Orlando väntar sedan en vecka med träningar, erfarenhetsutbyte och möjligheten att bli en bättre spelare.

Eventet genomförs på Oviedo High School i Orlando.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.