2015-11-03 14:19

2015-11-03 14:19

Berger tilltipselitläger

FOTBOLL

Linnéa Berger från Qbik i Karlstad är en av de spelare som förbundskapten Calle Barrling tagit ut till ett tipselitläger på Bosön den 18-22 november.

Truppen med spelare födda 1997-1998: Moa Öhman, Piteå, Sarah Mellouk och Selina Henriksson, Umeå IK, Christine Tjärnlund, Sunnanå, Emma Danielsson, Östersund, Sophie Brundin, Sundsvall, Lovisa Lennartsson, Kvarnsveden, Michelle Rojas Flores, Bollstanäs, Clara Ringmar, Elin Åkerman och Märta Säfström, Sirius, Evelina Finndell, AIK, Mathilda Lindström, Brommapojkarna, Johanna Wikström, Djurgården, Emma Westin, Boo, Johanna Rytting Kaneryd och Petra Kümin, Älta, Patricia Üre, Telge United, Linnéa Berger, Qbik, Matilda Plan, Eskilstuna United, Saosann Rammo, IFK Nyköping, Lisa Pålsson, Boren, Klara Andrup, Hovås Billdal, Josefine Rybrink och Ida Strömblad, Kungsbacka,Anna Anvegård, Växjö, Sofia Hagman, Hanna Lundell, Andrea Thorisson och Edina Filekovic, Rosengård, Malin Nilsson och Saga Ollerstam, Limhamn Bunkeflo, samt Moa Olsson, Kristianstad.

Truppen med spelare födda 1997-1998: Moa Öhman, Piteå, Sarah Mellouk och Selina Henriksson, Umeå IK, Christine Tjärnlund, Sunnanå, Emma Danielsson, Östersund, Sophie Brundin, Sundsvall, Lovisa Lennartsson, Kvarnsveden, Michelle Rojas Flores, Bollstanäs, Clara Ringmar, Elin Åkerman och Märta Säfström, Sirius, Evelina Finndell, AIK, Mathilda Lindström, Brommapojkarna, Johanna Wikström, Djurgården, Emma Westin, Boo, Johanna Rytting Kaneryd och Petra Kümin, Älta, Patricia Üre, Telge United, Linnéa Berger, Qbik, Matilda Plan, Eskilstuna United, Saosann Rammo, IFK Nyköping, Lisa Pålsson, Boren, Klara Andrup, Hovås Billdal, Josefine Rybrink och Ida Strömblad, Kungsbacka,Anna Anvegård, Växjö, Sofia Hagman, Hanna Lundell, Andrea Thorisson och Edina Filekovic, Rosengård, Malin Nilsson och Saga Ollerstam, Limhamn Bunkeflo, samt Moa Olsson, Kristianstad.