2015-11-02 12:47

2015-11-02 12:47

U19-landslagettill Tjeckien

INNEBANDY

Den nye förbundskaptenen i U19-herrlandslaget, Markus Puskala, har tagit ut sin första trupp, som ska representera Sverige i Euro floorball tour i Brno, Tjeckien, den 6-8 november.

Målvakter: Emil Lilja, RIG Umeå, och Mattias Qvarfordt, Vöikers.

Utespelare: Karljohan Ahlroth, Salem, Jonas Larsson Falun Ungdom och Casper Backby, Falun, Simon Berg, Västerås Ungdom, Felix Forslund och Ludwig Svensson, RIG Umeå, Johan Främberg, Partille, Jacob Gullberg, Skurup, Daniel Stenlund och Christoffer Gustafsson, Sirius, Axel Larson och Simon Götz, Djurgården, Fabian Hansson, Victor Hansson, Nikolaus Moberg och Pontus Sjöberg, Åstorp/Kvidinge, Isak Stöckel, Lockerud Mariestad, Albin Thurén, Pixbo Wallenstam, Joel von Reis, Helsingborg, samt Anton Åkerlund, Dalen.

Målvakter: Emil Lilja, RIG Umeå, och Mattias Qvarfordt, Vöikers.

Utespelare: Karljohan Ahlroth, Salem, Jonas Larsson Falun Ungdom och Casper Backby, Falun, Simon Berg, Västerås Ungdom, Felix Forslund och Ludwig Svensson, RIG Umeå, Johan Främberg, Partille, Jacob Gullberg, Skurup, Daniel Stenlund och Christoffer Gustafsson, Sirius, Axel Larson och Simon Götz, Djurgården, Fabian Hansson, Victor Hansson, Nikolaus Moberg och Pontus Sjöberg, Åstorp/Kvidinge, Isak Stöckel, Lockerud Mariestad, Albin Thurén, Pixbo Wallenstam, Joel von Reis, Helsingborg, samt Anton Åkerlund, Dalen.