2015-11-02 17:46

2015-11-02 17:46

Qbik-spelare till bosöläger

FOTBOLL

Målvakten Emmie Sjövall Karlsson och Maja Andersson från Karlstadsklubben Qbik, finns med i den trupp som F15-landslagets förbundskapten Yvonne Ekroth tagit ut till ett läger på Bosön den 13-17 november.

Truppen: Julia Welin, Hanna Bauer och Minda Forsblom, Höllviken, Anna Palntin, Ida Lyberg och Edenina Husic, Rosengård, Emmie Sjövall Karlsson och Maja Andersson, Qbik, Stina Koskilampi, Örebro SK Söder, Elin Bengtsson, IFK Kumla, Jonna Dahlberg, Adolfsberg, Vendela Velander, Linn Vickius och Cornelia Ellefors, IFK Västerås, Ida Hyttinen, Västanfors, Sara Linnakallio, Eskilstuna United, Agnes Nyberg, Sirius, Tilde Westman och Wilma Carlsson, Umeå IK, Jennifer Larsson, Team Hudik, Olivia Wänglund, Selånger, Klara Lindbäck, Piteå, Moa Similä, Kiruna, Ebba Ronquist, Maja Elofsson och Linnea Wikström, P18, Hanna Jonasson, Ronneby, Anna Norheim och Cornelia Kapocs, Tölö, Paulina Nyström, Hovås Billdal, Beatrice Persson och Moa Edrud, Holmalund Alingsås, Maja Udd, Ulricehamn, Wilma Thörnqvist, Tranås, Emma Engström, Filippa Wallén, Saga Nygård, Rubi Reid Jansson och Madeleine Östergren, AIK, Emelie Karroum, Djursholm, samt Frida Thörnqvist, Tyresö.

 

Truppen: Julia Welin, Hanna Bauer och Minda Forsblom, Höllviken, Anna Palntin, Ida Lyberg och Edenina Husic, Rosengård, Emmie Sjövall Karlsson och Maja Andersson, Qbik, Stina Koskilampi, Örebro SK Söder, Elin Bengtsson, IFK Kumla, Jonna Dahlberg, Adolfsberg, Vendela Velander, Linn Vickius och Cornelia Ellefors, IFK Västerås, Ida Hyttinen, Västanfors, Sara Linnakallio, Eskilstuna United, Agnes Nyberg, Sirius, Tilde Westman och Wilma Carlsson, Umeå IK, Jennifer Larsson, Team Hudik, Olivia Wänglund, Selånger, Klara Lindbäck, Piteå, Moa Similä, Kiruna, Ebba Ronquist, Maja Elofsson och Linnea Wikström, P18, Hanna Jonasson, Ronneby, Anna Norheim och Cornelia Kapocs, Tölö, Paulina Nyström, Hovås Billdal, Beatrice Persson och Moa Edrud, Holmalund Alingsås, Maja Udd, Ulricehamn, Wilma Thörnqvist, Tranås, Emma Engström, Filippa Wallén, Saga Nygård, Rubi Reid Jansson och Madeleine Östergren, AIK, Emelie Karroum, Djursholm, samt Frida Thörnqvist, Tyresö.

 

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.