2015-10-20 10:31

2015-10-20 10:31

Värmlänningartill bosöläger

FOTBOLL

Den 26-28 oktober ska P16-fotbollslandslagets future team-trupp träna på Bosön på Lidingö.

Andreas Jansson från KB Karlskoga och degerforsaren Daniel Svedjeås är två av de uttagna spelarna.

Truppen med pojkar födda 1999: Axel Berggren, Emil Tot Wikström, Ramus Wiedesheim-Paul och Herman Johansson, Halmstad, Viktor Bergh, Brage, Arvid Brorsson, Örebro SK, Daniel Svedjeås, Degerfors, Andreas Jansson, KB Karlskoga, Enver Colic, IFK Trollhättan, Anton Thorsson och Daniel Ramadanovic, Elfsborg, Timoteo Harvey, Örgryte, Filip Siririnic, IFK Göteborg, Ludvig Wiklander Ljungkvist, Öckerö, Oscar Lansing, Häcken, William Stille, Jönköpings Södra, Valter Strandler, Husqvarna, Olle Lindqvist, Kalmar FF, Oskar Nilsson, Sirius, Thure Ridderström och Joel Jagelius, Gefle, Axel Näsholm, Gif Sundsvall, Noa Lindahl, Umeå FC, Axel Uddström, Piteå, Laorent Shabani, Malmö FF, Levi Can och Ramez Matti, Syrianska, Robin Holm, Djursholm, Alexander Snäcke, Nabiel Efrem och Robin Schildt, AIK, Glody Shengo Ashema, Athletic United, samt Isak Stone, Hammarby.

Tillförordnad förbundskapten är Hans Wildow.

 

Andreas Jansson från KB Karlskoga och degerforsaren Daniel Svedjeås är två av de uttagna spelarna.

Truppen med pojkar födda 1999: Axel Berggren, Emil Tot Wikström, Ramus Wiedesheim-Paul och Herman Johansson, Halmstad, Viktor Bergh, Brage, Arvid Brorsson, Örebro SK, Daniel Svedjeås, Degerfors, Andreas Jansson, KB Karlskoga, Enver Colic, IFK Trollhättan, Anton Thorsson och Daniel Ramadanovic, Elfsborg, Timoteo Harvey, Örgryte, Filip Siririnic, IFK Göteborg, Ludvig Wiklander Ljungkvist, Öckerö, Oscar Lansing, Häcken, William Stille, Jönköpings Södra, Valter Strandler, Husqvarna, Olle Lindqvist, Kalmar FF, Oskar Nilsson, Sirius, Thure Ridderström och Joel Jagelius, Gefle, Axel Näsholm, Gif Sundsvall, Noa Lindahl, Umeå FC, Axel Uddström, Piteå, Laorent Shabani, Malmö FF, Levi Can och Ramez Matti, Syrianska, Robin Holm, Djursholm, Alexander Snäcke, Nabiel Efrem och Robin Schildt, AIK, Glody Shengo Ashema, Athletic United, samt Isak Stone, Hammarby.

Tillförordnad förbundskapten är Hans Wildow.