2015-10-19 17:56

2015-10-19 17:56

FBK-forward i U18-landslaget

ISHOCKEY

Färjestadsforwarden Oskar Steen finns med i det svenska U18-landslag som ska spela en femnationersturnering i Monthey i Schweiz den 4-8 november.

Målvakter: Filip Gustavsson, Luleå, och Filip Larsson, Djurgården.

Backar: Adam Thilander, Skellefteå AIK, Jacob Moverare och Jacob Cederholm, HV 71, David Deutsch. Modo, Linus Nässén, Luleå, Erik Lundblad, Malmö Redhawks, samt Oliver Horrsell, Linköping.

Forwardar: Linus Weissbach, Frölunda, Linus Lindström, Skellefteå AIK, Elias Pettersson, Timrå, Oskar Steen, Färjestad, Eric Berkerud, VIK Västerås, Jesper Bokvist, Brynäs, Oskar Stål Lyrenäs och Tim Wahlgren, Modo, Lias Andersson, HV 71, Emil Westerlund, Linköping, Marcus Davidsson, Djurgården, samt Jesper Bratt, AIK.

De övriga länderna i turneringen är Schweiz, USA, Tjeckien och Finland.

Målvakter: Filip Gustavsson, Luleå, och Filip Larsson, Djurgården.

Backar: Adam Thilander, Skellefteå AIK, Jacob Moverare och Jacob Cederholm, HV 71, David Deutsch. Modo, Linus Nässén, Luleå, Erik Lundblad, Malmö Redhawks, samt Oliver Horrsell, Linköping.

Forwardar: Linus Weissbach, Frölunda, Linus Lindström, Skellefteå AIK, Elias Pettersson, Timrå, Oskar Steen, Färjestad, Eric Berkerud, VIK Västerås, Jesper Bokvist, Brynäs, Oskar Stål Lyrenäs och Tim Wahlgren, Modo, Lias Andersson, HV 71, Emil Westerlund, Linköping, Marcus Davidsson, Djurgården, samt Jesper Bratt, AIK.

De övriga länderna i turneringen är Schweiz, USA, Tjeckien och Finland.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.