2015-10-06 12:41

2015-10-06 12:42

F15-samling på Solviksvallen

FOTBOLL

Den 10 oktober ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagssamling för flickor födda 2000, på Solviksvallen i Arvika.

Truppen: Kim Evaldsson, Arvika, Wilma Modig och Hedvig Pettersson, Hertzöga, Sanna Widström, IF Kil, Linnea Olsson, Villastaden, Emmie Sjövall Karlsson, Nathalie Pallman, Sara Persson, Fanny Eklind, Filippa Karlsson, Elina Byström, Maja Andersson, Carolina Karlsson, Maja Andersson och Olivia Söderlund, Qbik, Emelie Åkesson och Wilma Persson, IFK Skoghall, Madeleine Melander, Bråten, samt Matilda Jansson och Matilda Unzeitig, Rävåsen.

Truppen: Kim Evaldsson, Arvika, Wilma Modig och Hedvig Pettersson, Hertzöga, Sanna Widström, IF Kil, Linnea Olsson, Villastaden, Emmie Sjövall Karlsson, Nathalie Pallman, Sara Persson, Fanny Eklind, Filippa Karlsson, Elina Byström, Maja Andersson, Carolina Karlsson, Maja Andersson och Olivia Söderlund, Qbik, Emelie Åkesson och Wilma Persson, IFK Skoghall, Madeleine Melander, Bråten, samt Matilda Jansson och Matilda Unzeitig, Rävåsen.