2015-10-05 17:30

2015-10-05 17:30

Hertzöga BK "Årets förening"

FOTBOLL

För andra året i rad har Värmlands fotbollförbund utsett Hertzöga BK i Skåre till ”Årets barn- och ungdomsförening i Värmland”.

I motiveringen står det bland annat:

”Många föreningar i distriktet gör ett bra och viktigt arbete för samhällets unga, men det är en förening som sticker ut i sitt nytänkande och sina aktioner att göra samhället till en bättre plats att växa upp på, med idrottsanläggningen i centrum”.

Alla distriktsvinnare deltar också i en nationell tävling.

I motiveringen står det bland annat:

”Många föreningar i distriktet gör ett bra och viktigt arbete för samhällets unga, men det är en förening som sticker ut i sitt nytänkande och sina aktioner att göra samhället till en bättre plats att växa upp på, med idrottsanläggningen i centrum”.

Alla distriktsvinnare deltar också i en nationell tävling.