2015-09-29 10:50

2015-09-29 10:50

U16-lägeri Munkfors

ISHOCKEY

Den 2-4 oktober ska Svenska ishockeyförbundet ha U16-läger på elva orter runt om i landet.

Till lägret i Munkfors är 35 unga spelare uttagna.

Målvakter: Eric Forsberg och Oscar Malmberg, Färjestad, samt Oliver Markusson och Lucas Johansson, Örebro.

Backar: Karl Jonsson och Linus Carlsson, Forshaga, Jens Emsevik och William Eriksson, Grums, Wilhelm Wassberg, Rasmus Nilsson, Filip Norberg och Jacob Sandberg, Färjestad, samt William Öster, Eddie Gustavsson, Daniel Norrlund och Oscar Östergren, Örebro.

Forwardar: Linus Skager och Filip Olsson, Forshaga, Alex Nilsson, IFK Munkfors, Carl Berglund, Oskar Bäck, Linus Nilsson, Daniel Kyrk, Carl Jakobsson och Wilson Johansson, Färjestad, Olle Persson, Sunne, David Lilja, BIK Karlskoga, Alexander Wennergren, Kumla, samt Isak Jonsson, Anton Widmark, Mikael Lindberg och Maksim Semjonovs, Örebro.

Med på Munkforslägret kommer också AIK-spelarna Linnea Bäckman och Lisa Hedengren, som är aktuella för Damkronorna.

Till lägret i Munkfors är 35 unga spelare uttagna.

Målvakter: Eric Forsberg och Oscar Malmberg, Färjestad, samt Oliver Markusson och Lucas Johansson, Örebro.

Backar: Karl Jonsson och Linus Carlsson, Forshaga, Jens Emsevik och William Eriksson, Grums, Wilhelm Wassberg, Rasmus Nilsson, Filip Norberg och Jacob Sandberg, Färjestad, samt William Öster, Eddie Gustavsson, Daniel Norrlund och Oscar Östergren, Örebro.

Forwardar: Linus Skager och Filip Olsson, Forshaga, Alex Nilsson, IFK Munkfors, Carl Berglund, Oskar Bäck, Linus Nilsson, Daniel Kyrk, Carl Jakobsson och Wilson Johansson, Färjestad, Olle Persson, Sunne, David Lilja, BIK Karlskoga, Alexander Wennergren, Kumla, samt Isak Jonsson, Anton Widmark, Mikael Lindberg och Maksim Semjonovs, Örebro.

Med på Munkforslägret kommer också AIK-spelarna Linnea Bäckman och Lisa Hedengren, som är aktuella för Damkronorna.