2015-09-29 10:11

2015-09-29 10:11

Qbik-spelaretill EM-kval

FOTBOLL

Den 12-17 oktober ska det svenska F16-fotbollslandslaget EM-kvala i Rumänien.

I den blå-gula truppen finns Sandra Nilsson från Karlstadsklubben Qbik. Motståndare blir värdlandet, Slovakien och Ryssland.

Förbundskaptenerna Victoria Sandell Svensson och Marie Svenssons trupp: Agnes Granberg och Wilma Öman, Umeå Södra, Ellen Johansson, Bergdalen, Matilde Abrahamsson, Ebba Hed och Matilda Olsson, Halmia, Josefin Johansson, IFK Örby, Sandra Nilsson, Qbik, Linnea Svensson, Rosengård, Wilma Wärulf, Selånger, debutanten Sara Olqai och Emma Öjert, Linköping, Loreta Kullashi, AIK, Matilda Ovenberger och Nellie Lilja, Limhamn Bunkeflo, Izabell Rydell, Gideonsberg, Alexandra Sandström, Umeå IK, samt Cajsa Åkerberg, Eskilstuna United.

I den blå-gula truppen finns Sandra Nilsson från Karlstadsklubben Qbik. Motståndare blir värdlandet, Slovakien och Ryssland.

Förbundskaptenerna Victoria Sandell Svensson och Marie Svenssons trupp: Agnes Granberg och Wilma Öman, Umeå Södra, Ellen Johansson, Bergdalen, Matilde Abrahamsson, Ebba Hed och Matilda Olsson, Halmia, Josefin Johansson, IFK Örby, Sandra Nilsson, Qbik, Linnea Svensson, Rosengård, Wilma Wärulf, Selånger, debutanten Sara Olqai och Emma Öjert, Linköping, Loreta Kullashi, AIK, Matilda Ovenberger och Nellie Lilja, Limhamn Bunkeflo, Izabell Rydell, Gideonsberg, Alexandra Sandström, Umeå IK, samt Cajsa Åkerberg, Eskilstuna United.