2015-09-29 10:37

2015-09-29 10:37

P18-landslagetkvalar i Belgien

FOTBOLL

Det svenska P18-fotbollslandslaget ska EM-kvala i Belgien den 7-12 oktober. Motståndare blir värdnationen, Vitryssland och San Marino. Ettan och tvåan i gruppen får senare kvala vidare.

Förbundskapten Tomas Turessons trupp med spelare födda 1997: Gustav Berggren, Häcken, Alexander Leksell, IFK Göteborg, Erik Andersson, Malmö FF, Filip Dagerstål och Tesfaldet Tekie, IFK Norrköping, Jordan Larsson, Helsingborg, Gustaf Nilsson, Falkenberg, Ramon Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven, Christian Rubio Sivodedov, Schalke 04, Zia Sakirovski, AZ, Ali Suljic, Chelsea, Eric Smith, Halmstad, Anton Maikkula och Filip Sachpekidis, Kalmar FF, Oscar Linnér och Marko Nikolic, AIK, Adi Terzic, Mjällby, samt David Olsson, Elfsborg.

 

Förbundskapten Tomas Turessons trupp med spelare födda 1997: Gustav Berggren, Häcken, Alexander Leksell, IFK Göteborg, Erik Andersson, Malmö FF, Filip Dagerstål och Tesfaldet Tekie, IFK Norrköping, Jordan Larsson, Helsingborg, Gustaf Nilsson, Falkenberg, Ramon Pascal Lundqvist, PSV Eindhoven, Christian Rubio Sivodedov, Schalke 04, Zia Sakirovski, AZ, Ali Suljic, Chelsea, Eric Smith, Halmstad, Anton Maikkula och Filip Sachpekidis, Kalmar FF, Oscar Linnér och Marko Nikolic, AIK, Adi Terzic, Mjällby, samt David Olsson, Elfsborg.