2015-09-08 13:18

2015-09-08 13:18

P16-samling i Skoghall

ISHOCKEY

Den 16 september ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagssamling för pojkar födda 2000, på Mörmo IP i Skoghall.

Målvakter: Jesper Johansson, Carlstad United, Felix Eriksson, IFK Skoghall, och Casper Nyström, Karlstad BK.

Utespelare: Martin Holm, Alexander Christensson, Mohammed Lashkari och Filip Berg, Carlstad United, Harald Aronsson, Hertzöga, William Nilsson, Marcus Håkansson och Samuel Broström, Sifhälla, Douglas Andersson och Isaac Eriksson, Kristinehamn, Filip Meijer och Aaugust Melén, Viking, Oeyam Amini och Teodor Trevianus, Filipstad, Jaemz Jalal, Degerfors Ungdom, Markus Ekholm, Petter Johansson och Sammy Razaie, Arvika, Omed Haidari och Liam Johansson, Karlstad BK, Linus Olsson, Ludvig Patzauer, Ali Ramin och William Färnström, FBK Karlstad, samt Ludvig Nyborg, Emanuel Kwet, Oskar Ekberg och Viktor Ottosson, KB Karlskoga.

Målvakter: Jesper Johansson, Carlstad United, Felix Eriksson, IFK Skoghall, och Casper Nyström, Karlstad BK.

Utespelare: Martin Holm, Alexander Christensson, Mohammed Lashkari och Filip Berg, Carlstad United, Harald Aronsson, Hertzöga, William Nilsson, Marcus Håkansson och Samuel Broström, Sifhälla, Douglas Andersson och Isaac Eriksson, Kristinehamn, Filip Meijer och Aaugust Melén, Viking, Oeyam Amini och Teodor Trevianus, Filipstad, Jaemz Jalal, Degerfors Ungdom, Markus Ekholm, Petter Johansson och Sammy Razaie, Arvika, Omed Haidari och Liam Johansson, Karlstad BK, Linus Olsson, Ludvig Patzauer, Ali Ramin och William Färnström, FBK Karlstad, samt Ludvig Nyborg, Emanuel Kwet, Oskar Ekberg och Viktor Ottosson, KB Karlskoga.