2015-09-08 13:06

2015-09-08 13:06

F15-samling i Kil

FOTBOLL

Den 15 september ska Värmlands fotbollförbund ha en distriktslagssamling för flickor födda 2000, på Sannerudsvallen i Kil.

Truppen: Sanna Widström, IF Kil, Emmie Sjövall Karlsson, Alva Nyström, Hope Geary, Elina Byström, Filippa Karlsson, Fanny Eklind, Nathalie Pallman, Maja Andersson, Olivia Söderlund, Carolina Karlsson, Sara Persson, Emma Högberg och Jovanna Arsovic, Qbik, Alva Bäckström, Wilma Modig och Wilma Borr, Hertzöga, Emelie Åkesson, Emma Hansson, Kristin Stenbom och Wilma Persson, IFK Skoghall, Lisa Broberg och Kim Evaldsson, Arvika, Hedvig Pettersson, Östra Deje, Linnea Olsson, Villastaden, samt Emma Wallin och Louise Olsson Wåhlin, Torsby.

Truppen: Sanna Widström, IF Kil, Emmie Sjövall Karlsson, Alva Nyström, Hope Geary, Elina Byström, Filippa Karlsson, Fanny Eklind, Nathalie Pallman, Maja Andersson, Olivia Söderlund, Carolina Karlsson, Sara Persson, Emma Högberg och Jovanna Arsovic, Qbik, Alva Bäckström, Wilma Modig och Wilma Borr, Hertzöga, Emelie Åkesson, Emma Hansson, Kristin Stenbom och Wilma Persson, IFK Skoghall, Lisa Broberg och Kim Evaldsson, Arvika, Hedvig Pettersson, Östra Deje, Linnea Olsson, Villastaden, samt Emma Wallin och Louise Olsson Wåhlin, Torsby.