2015-08-05 06:00

2015-08-05 06:00

Vinst och förlust för Juniorkronorna

ISHOCKEY

Sveriges blivande JVM-landslag inledde i helgen turneringen i Lake Placid.

Man gjorde det med seger mot USA blå i den första matchen och följde sedan upp med förlust mot USA vit. I det svenska laget återfinns FBK-duon Rasmus Asplund och Joel Eriksson Ek. I den första matchen noterades Asplund för ett mål. Något som Asplund sedan följde upp med ytterligare ett mål respektive assist i förlustmatchen mot USA vit. Framspelare till Asplunds balja var Färjestadskamraten Eriksson Ek.

Man gjorde det med seger mot USA blå i den första matchen och följde sedan upp med förlust mot USA vit. I det svenska laget återfinns FBK-duon Rasmus Asplund och Joel Eriksson Ek. I den första matchen noterades Asplund för ett mål. Något som Asplund sedan följde upp med ytterligare ett mål respektive assist i förlustmatchen mot USA vit. Framspelare till Asplunds balja var Färjestadskamraten Eriksson Ek.