2015-08-03 06:00

2015-08-03 06:00

Tredje deltävlingen i USM i Karlstad

ENDURO

I helgen gick den tredje deltävlingen av ungdoms-SM i Enduro. Karlstad stod som värd för arrangemanget, dock blev det inga större framgångar för de värmländska förarna. Christoffer Sjöberg från Kil tog sina första poäng i årets tävlingen, 2 stycken, och slutade på 14:e plats.

För Karlskogas förare Calle Johansson gick det betydligt bättre. Han vann på tiden 1.07.30,31, halvminuten snabbare än tvåan.

Vinsten innebar att Johansson klättrade i den sammanlagda tabellen, där han nu ligger på en femte plats.

I helgen gick den tredje deltävlingen av ungdoms-SM i Enduro. Karlstad stod som värd för arrangemanget, dock blev det inga större framgångar för de värmländska förarna. Christoffer Sjöberg från Kil tog sina första poäng i årets tävlingen, 2 stycken, och slutade på 14:e plats.

För Karlskogas förare Calle Johansson gick det betydligt bättre. Han vann på tiden 1.07.30,31, halvminuten snabbare än tvåan.

Vinsten innebar att Johansson klättrade i den sammanlagda tabellen, där han nu ligger på en femte plats.