2015-06-02 06:00

2015-06-02 09:26

Rådaläger för 14-åringar

FOTBOLL

Den 22-25 juni ska Värmlands fotbollförbund ha ett läger för flickor födda 2001, i Råda.

Målvakter: Wilma Lindmark, Eda, Astrid Jansson, IFK Skoghall, Wilma Nilsson, Hertzöga, Emma Heijel Tönnberg, Råda, Wilma Gourdon Nilsson, Norrstrand, Alice Karlsson, Qbik, Linnea Pettersson, Arvika, och Tilde Schreiber, Rävåsen.

Utespelare: Evelina Persson, Kila, Elsa Persson, Lysvik, Nellie Swahn, Östra Deje, Thea Finnkvist, Råda, Klara Sewik, Norrstrand, Tuva Håkansson och Thea Åhlander, Köla, Elin Bäccman, Råtorp, Lina Fjellheim, Lavinia Widsjön och Amanda Josefsson, Eda, Amanda Westlund, Ekshärad, Ellen Jordell och Vanessa Eklund, Hertzöga, Alva Wennström, Cornelia Grytzelius och Ella Johansson, IF Kil, Nora Jonsson och Izabella Asplund, Filipstad, Elin Klevmarken, Agns Torpman och Amanda Larsson, IFK Skoghall, Maja Retzman, Linn Ekbom och Kaltrina Dembogaj, Arvika, Alva Johnsson och Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Maja Hane, Filippa Lundell, Victoria Dahl Hed, Hedvig Nilsson, Frida Andersson, Elin Schutser, Anna Lindgren, Agnes Eklund Ramböl, Philippa Hallqvist, Emmie BroströmEmelie Moberg och Alice Karlsson, Qbik, Fanny Fröing, Åsa Olsson och Ida Andersson, Sifhälla, Olivia Eld, Säffle FF, Emma Forsberg, Hanna Thell Andreasson, Nilla Tenman, Lovisa Hedefur och Johanna Hedefur, Årjäng, Emma Dedorsson, Västanvik, Kerstin Näslund, Torsby, Wilma Ahl, Ida Lilja, Alva Thomasén, Sara Lilja Widlund och Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, samt Alma Nordh och Filippa Johnasson-Sätterström, Rävåsen.

Målvakter: Wilma Lindmark, Eda, Astrid Jansson, IFK Skoghall, Wilma Nilsson, Hertzöga, Emma Heijel Tönnberg, Råda, Wilma Gourdon Nilsson, Norrstrand, Alice Karlsson, Qbik, Linnea Pettersson, Arvika, och Tilde Schreiber, Rävåsen.

Utespelare: Evelina Persson, Kila, Elsa Persson, Lysvik, Nellie Swahn, Östra Deje, Thea Finnkvist, Råda, Klara Sewik, Norrstrand, Tuva Håkansson och Thea Åhlander, Köla, Elin Bäccman, Råtorp, Lina Fjellheim, Lavinia Widsjön och Amanda Josefsson, Eda, Amanda Westlund, Ekshärad, Ellen Jordell och Vanessa Eklund, Hertzöga, Alva Wennström, Cornelia Grytzelius och Ella Johansson, IF Kil, Nora Jonsson och Izabella Asplund, Filipstad, Elin Klevmarken, Agns Torpman och Amanda Larsson, IFK Skoghall, Maja Retzman, Linn Ekbom och Kaltrina Dembogaj, Arvika, Alva Johnsson och Maja Jonsson Sundqvist, Mallbacken, Maja Hane, Filippa Lundell, Victoria Dahl Hed, Hedvig Nilsson, Frida Andersson, Elin Schutser, Anna Lindgren, Agnes Eklund Ramböl, Philippa Hallqvist, Emmie BroströmEmelie Moberg och Alice Karlsson, Qbik, Fanny Fröing, Åsa Olsson och Ida Andersson, Sifhälla, Olivia Eld, Säffle FF, Emma Forsberg, Hanna Thell Andreasson, Nilla Tenman, Lovisa Hedefur och Johanna Hedefur, Årjäng, Emma Dedorsson, Västanvik, Kerstin Näslund, Torsby, Wilma Ahl, Ida Lilja, Alva Thomasén, Sara Lilja Widlund och Elvira Eriksson Mujecinovic, Bråten, samt Alma Nordh och Filippa Johnasson-Sätterström, Rävåsen.