2015-06-02 14:41

2015-06-02 14:41

P18-landslaget mot Makedonien

FOTBOLL

Det svenska P18-fotbollslandslaget ska möta Makedonien borta den 9 och 11 juni.

Svenska truppen med spelare födda 1997: Amir Al-Ammari, Bröndby, Erik Andersson, Malmö FF, Adnan Maric, Swansea City, Filip Dagerstål, IFK Norrköping, Alexander Leksell, IFK Göteborg, Kevin Deeromram, Werder Bremen, Jordan Larsson, Helsingborg, Christian Rubio Sividevov, Schalke 04, Gustaf Nilsson, Falkenberg, Filip Sachpekidis och Anton Maikkula, Kalmar FF, David Olsson, Elfsborg, Marko Nikolic och Oscar Linnér, AIK, Jacob Ortmark, Brommapojkarna, Zia Sakirovski, AZ Alkmaar, Eric Smith, Halmstad, samt Adi Terzic, Mjällby.

Svenska truppen med spelare födda 1997: Amir Al-Ammari, Bröndby, Erik Andersson, Malmö FF, Adnan Maric, Swansea City, Filip Dagerstål, IFK Norrköping, Alexander Leksell, IFK Göteborg, Kevin Deeromram, Werder Bremen, Jordan Larsson, Helsingborg, Christian Rubio Sividevov, Schalke 04, Gustaf Nilsson, Falkenberg, Filip Sachpekidis och Anton Maikkula, Kalmar FF, David Olsson, Elfsborg, Marko Nikolic och Oscar Linnér, AIK, Jacob Ortmark, Brommapojkarna, Zia Sakirovski, AZ Alkmaar, Eric Smith, Halmstad, samt Adi Terzic, Mjällby.