2015-06-02 13:10

2015-06-02 13:10

Nio svenskar till Universiaden

SIMNING

Nio svenska simmare är uttagna till det internationella studentmästerskapet Universiaden i Gwanju i Sydkorea den 3-14 juli.

Tävlingarna arrangeras vartannat år sedan premiären 1959.

Svenska simtruppen: Jessica Eriksson, Södertörn, Jaqueline Hippi, Väsby, Nathalie Lindborg, Malmö, Josefin Lindkvist, Väsby, Alma Thormalm och Axel Pettersson, Jönköping, Jesper Björk och Kristian Kron, Helsingborg, samt Adam Paulsson, Elfsborg.

Tävlingarna arrangeras vartannat år sedan premiären 1959.

Svenska simtruppen: Jessica Eriksson, Södertörn, Jaqueline Hippi, Väsby, Nathalie Lindborg, Malmö, Josefin Lindkvist, Väsby, Alma Thormalm och Axel Pettersson, Jönköping, Jesper Björk och Kristian Kron, Helsingborg, samt Adam Paulsson, Elfsborg.