2018-07-03 14:33

2018-07-03 14:33

Två wild card utdelade

TRAV: Årjängs Stora Sprinterlopp

Nästa lördag, den 14 juli, är det dags för Årjängs V75-dag med Årjängs Stora Sprinterlopp som huvudnumret.
Nu är två wild cards till loppet utdelade.

De två inbjudningarna har gått till fjolårsvinnaren Dante Boko och till den i Årjäng ägde Donatomite.

– Vi ser det som en självklarhet att Lutfi Kolgjinis Dante Boko ska få en möjlighet att försvara sin seger från 2017 och han är en bra häst som höjer kvalitén på vårt stora lopp. Vi är mycket glada för att han kommer till start även 2018. Vi vill även ge den norske hästen Donatomite, som tränas av Frode Hamre, ett wild card. Vi vet att en norsk häst i huvudloppet skapar ett merintresse för hela arrangemanget, att hästen dessutom är Årjängsägd känns naturligtvis extra roligt, säger travbanechefen Roger Moström i ett pressmeddelande.

De två inbjudningarna har gått till fjolårsvinnaren Dante Boko och till den i Årjäng ägde Donatomite.

– Vi ser det som en självklarhet att Lutfi Kolgjinis Dante Boko ska få en möjlighet att försvara sin seger från 2017 och han är en bra häst som höjer kvalitén på vårt stora lopp. Vi är mycket glada för att han kommer till start även 2018. Vi vill även ge den norske hästen Donatomite, som tränas av Frode Hamre, ett wild card. Vi vet att en norsk häst i huvudloppet skapar ett merintresse för hela arrangemanget, att hästen dessutom är Årjängsägd känns naturligtvis extra roligt, säger travbanechefen Roger Moström i ett pressmeddelande.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.