2018-04-16 22:04

2018-04-16 22:04

Benzon vann på Romme

TRAV: Årets 14:e seger

Framgångarna fortsätter för Niclas Benzon för under måndagskvällen på Rommetravet blev det årets 14:e seger. Den kom med amatörtränade Islamorada som hade långt fram till ledaren när Benzon startade sin attack.

– Jag hade hoppats på bra tempo men det blev det inte så det var starkt att hinna fram till seger, konstaterade Niclas i segerintervjun.

På Sundbyholmstravet blev det tyvärr ingen värmländsk seger. Närmast var Carl Johan Jepson bakom Taffy som avslutade vasst i V64-avslutningen men fick aldrig fatt i spårande favoriten Magic Gwin körd av Kaj Widell.

– Jag hade hoppats på bra tempo men det blev det inte så det var starkt att hinna fram till seger, konstaterade Niclas i segerintervjun.

På Sundbyholmstravet blev det tyvärr ingen värmländsk seger. Närmast var Carl Johan Jepson bakom Taffy som avslutade vasst i V64-avslutningen men fick aldrig fatt i spårande favoriten Magic Gwin körd av Kaj Widell.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.