2017-10-04 15:48

2017-10-04 15:48

Hultman ny banmästare

TRAV: Byter yrkesbana

Färjestadstravet har varit på jakt efter en ny banmästare under en längre tid. Nu är det klart att Marcus Hultman sadlar om från proffstränare till banmästare.

För tre år sedan bytte Marcus Hultman bana från Åmål till Färjestad och nu byter han skrå inom travsporten. Marcus, 35 år, blir ny banmästare på Färjestadstravet från den 1 december.

– Färjestad tappar en duktig travtränare, men får i gengäld en banmästare som vi på sikt kommer ha stor nytta av i den befintliga banskötselorganisationen. Som etablerad tränare och kusk vet Marcus hur en önskvärd bana ska se ut, säger travbanechefen Ken Karlsson i ett pressmeddlande.

Marcus Hultman i samma utskick:

– Efter 18 år som aktiv kusk 13 år som professionell travtränare känner jag mig nu redo för nya utmaningar. Därför kommer jag att trappa ner min rörelse till ett fåtal hästar och lägga all min fokus på att bli en banmästare av toppklass. Färjestad har en stor potential och jag hoppas och tror att jag kan bidra till att vi kan ha en av Sveriges bästa banunderlag i framtiden.

För tre år sedan bytte Marcus Hultman bana från Åmål till Färjestad och nu byter han skrå inom travsporten. Marcus, 35 år, blir ny banmästare på Färjestadstravet från den 1 december.

– Färjestad tappar en duktig travtränare, men får i gengäld en banmästare som vi på sikt kommer ha stor nytta av i den befintliga banskötselorganisationen. Som etablerad tränare och kusk vet Marcus hur en önskvärd bana ska se ut, säger travbanechefen Ken Karlsson i ett pressmeddlande.

Marcus Hultman i samma utskick:

– Efter 18 år som aktiv kusk 13 år som professionell travtränare känner jag mig nu redo för nya utmaningar. Därför kommer jag att trappa ner min rörelse till ett fåtal hästar och lägga all min fokus på att bli en banmästare av toppklass. Färjestad har en stor potential och jag hoppas och tror att jag kan bidra till att vi kan ha en av Sveriges bästa banunderlag i framtiden.