2017-09-12 22:42

2017-09-12 22:42

Vinster för Andersson och Jepson

TRAV: Axevalla

Segrarna ramlar in i en strid ström för de värmländska kuskarna.
Under tisdagskvällen var det Mikael J Andersson och Carl Johan Jepson som fick segerdefilera på Axevalla.

Mikael J Andersson vann före V64-spelet tillsammans med högkapabla Southwind Feji, som tränas av Pär Hedberg. Hon gjorde den första starten på drygt två månader och spelades till klar favorit i det tredje loppet. Det blev också en säker seger sedan Mikael J Andersson placerat henne i tredje par utvändigt och efter draghjälp fram till upploppet var det ingen som kunde stå emot hennes spurt.

Det här var Anderssons 67:e seger för året och under hela fjolåret vann han 62 lopp.

Årsseger nummer 86

Carl Johan Jepson tog årsseger nummer 86 när han vann V64-5 med Gossip's Cash. Efter ett lopp i andra par utvändigt hann Gossip's Cash fram till seger trots att Jepson tvingades att korrigera honom på upploppet då den i dödens travande Uncle di Poggio bröt ut ett spår.

I det första loppet blev det en andraplats för Björn Goop med debutanten Zanzibars Sun från spets.

Mikael J Andersson vann före V64-spelet tillsammans med högkapabla Southwind Feji, som tränas av Pär Hedberg. Hon gjorde den första starten på drygt två månader och spelades till klar favorit i det tredje loppet. Det blev också en säker seger sedan Mikael J Andersson placerat henne i tredje par utvändigt och efter draghjälp fram till upploppet var det ingen som kunde stå emot hennes spurt.

Det här var Anderssons 67:e seger för året och under hela fjolåret vann han 62 lopp.

Årsseger nummer 86

Carl Johan Jepson tog årsseger nummer 86 när han vann V64-5 med Gossip's Cash. Efter ett lopp i andra par utvändigt hann Gossip's Cash fram till seger trots att Jepson tvingades att korrigera honom på upploppet då den i dödens travande Uncle di Poggio bröt ut ett spår.

I det första loppet blev det en andraplats för Björn Goop med debutanten Zanzibars Sun från spets.