2017-09-10 13:21

2017-09-10 13:21

Ny seger för M.T.Kod Röd

TRAV

Björn Goop-tränade M.T.Kod Röd firar stora framgångar i monté, under lördagen kom den fjärde raka segern.

Precis som tidigare var det Sofia Adolfsson som red M.T.Kod Röd vid den här starten i Rättvik. Från innerspåret i volten tog M.T.Kod Röd ledningen och efter ett inledningsvarv på 1.19 blev segern överlägsen. Det var femte gången som Sofia red M.T.Kod Röd och de är obesegrade tillsammans.

Carl Johan Jepson vann ett lopp. Den segern kom med Frida Zonett, som tränas av Robert Bergh.

Precis som tidigare var det Sofia Adolfsson som red M.T.Kod Röd vid den här starten i Rättvik. Från innerspåret i volten tog M.T.Kod Röd ledningen och efter ett inledningsvarv på 1.19 blev segern överlägsen. Det var femte gången som Sofia red M.T.Kod Röd och de är obesegrade tillsammans.

Carl Johan Jepson vann ett lopp. Den segern kom med Frida Zonett, som tränas av Robert Bergh.