2017-09-09 06:00

2017-09-09 06:00

En oväntad gäst från Danmark

TRAV: Färjestad måndag. Första start 18.15.

Det är V64-tävlingar på Färjestad på måndag och det kommer ett oväntat besök från Danmark.
Birger Jörgensen är på plats och kör i fyra lopp och vi tror att han vinner V64-3.

Birger Jörgensen är av de allra största i dansk travsport med över 8 000 segrar och han har vunnit flest lopp under samma år i Danmark 22 gånger!

Oerhört imponerade siffror och på måndag kommer han till Färjestad för att köra fyra hästar som tränas av Marc Baek-Nilsen. Marc kör även ett lopp själv då hans stall har två hästar till start i V64-avslutningen.

Efter en titt i lopparkivet kan det konstateras att det är fina hästar som de kommer med och Good’s of Norway kommer att bli stenhårt betrodd i den tredje avdelningen. Vi tror också att Birger Jörgensen vinner det loppet och väljer att spika på systemet.

Andraspik i omgången blir Farouk B.R. i den femte avdelningen. Efter ett kortare uppehåll gick han rakt ut i ett kval till det norska Derbyt senast och skötte sig bra bakom Ferrari B.R. Nu har han lopp i kroppen och det är inte lika tufft motstånd.

Vill man ha en alternativ spik till de två som vi har valt rekommenderas El Cantante i den sista avdelningen som har kommit tillbaka på ett strålande sätt efter uppehåll.

 

V64-1

1 You to Neat

7 Pax

9 Chip Line

3 Cobbys Celeb

2 Joe Martini

10 Mias Komet

6 Francesco Boko

8 Wille Willow

4 Il Mio Hooligan

5 Emporio Cape

 

V64-2

1 Miss Piggy

9 Minnestads Ecuador

2 Sugar Man

6 Thebigbangtheory

12 Alexia Marshall

8 Coolboy Laday

10 Ricke

5 B.M.L.Cool

11 M.T.Luckyyouandme

7 Auchentoshan Boe

3 My Open Art

4 Kelly Jovalley

 

V64-3

6 Good's of Norway

8 Quirire

2 Buddha

5 K.A.Online

7 Tennis

1 Fuzz

4 Top Model

3 Magnifik Gelj

 

V64-4

12 Thorn Bird

11 Angel Rain

14 Dream on Plush

1 Canary

3 M.T.LongTallSally

8 Glen Close

7 Donna Dixie

9 Judge Reo

2 Maja Maja

13 Noa Star

10 Elsa F.M.

6 Luckyline America

5 Soma

4 Orlandos Menea

 

V64-5

7 Farouk B.R.

3 Zelov

1 Fixie

2 Quite Wish

8 Homare Sawa

6 Chickaizie Ize

12 Impala Zon

4 Sherry Later

10 Scot Ganymede

9 Imakeyouproud

11 Jas S.S.

5 Askö Dollar

 

V64-6

3 El Cantante

2 Cash Converter

4 Beatinathedevil F

6 Albatros D.K.

5 Miss Åslanda

7 Spot Bi

1 Glenlivet

8 Manhattan Club

12 Carlos Milo

9 Chipen Boy

11 Midnight Bråten

10 Hubby Star

Stora V64-systemet (ovan strecket): 6x7x1x4x1x5 = 840 rader. Lilla V64-systemet (halvfet stil): 4x3x1x4x1x1 = 48 rader.

 

V64-1

1 You to Neat kommer med två raka segrar till den här starten. I Åmål vann han från spets och senast avslutade han med 13/700 meter från fjärde par utvändigt. You to Neat är lite uppanmäld till den här starten men på visad form ska han räcka långt.

7 Pax var senast med i en V75-final på Bergsåker och fick ta över ledningen när Bruno Bagheeera galopperade ut på den sista långsidan. Pax tröttnade sedan på upploppet och återkommer nu efter några veckors uppehåll.

9 Chip Line tog en välförtjänt seger senast. Tom Horpestads häst kan avsluta mycket bra med rätt resa och är ett tidigt streck på V64.

 

V64-2

1 Miss Piggy gjorde comback senast och höll bra som tvåa efter ett lopp utvändigt om spetsvinnande Wiss Zornita. Med loppet i kroppen bör formen vara framflyttad och ett innerspår i volten med Björn Goop kan innebära spets runt om.

9 Minnestads Ecuador har inlett karriären på ett bra sätt och visat att han går från alla positioner. Ett mycket tidigt V64-streck.

 

V64-3

6 Good’s of Norway vann ett lopp på Vincennes i säker stil i mitten av augusti och det är såklart en tung merit. För tre starter sedan tävlade han i högervarv i Danmark och var överlägsen från spets, i det slagna fältet den gången fanns till exempel Flemming Jensens Victory Kåsgård. Good’s of Norway är startsnabb och vi tror att han har mycket bra segerchans i det här loppet.

8 Quirire satt fast med sparade krafter i Årjäng näst senast och i den senaste starten skrällde han på Axevalla. Loppet kördes i ett bra tempo och Quirire tog en tung skalp när han spurtade ner den ledande favoriten Rolex Bigi.

2 Buddha var med i samma lopp som Quirire på Axevalla och fick inte helt fritt till slut.

 

V64-4

12 Thorn Bird får tipset i den fjärde avdelningen. Hon visade fin form i Örebro senast när hon via 12,2/700 meter plockade ner Donatella Center den sista biten.

 

V64-5

7 Farouk B.R. var ute i kval till det norska Derbyt senast. Farouk B.R. var med i samma försök som Ferrari B.R. och slutade fyra efter en resa i mestadels andra par utvändigt. Nu har han ett lopp i kroppen och går ner i klass, bra segerchans.

3 Zelov är en fin treåring som är ett tidigt motbud.

 

V64-6

3 El Cantante har kommit tillbaka på ett strålande sätt efter sitt uppehåll. Vinsten i comebacken togs från ledningen och senast höll han bra utvändigt om ledande och vinnande Pablo Andover. El Cantante är given tipsetta för oss i V64-finalen.

2 Cash Converter avslutade rappt senast.

 

Birger Jörgensen är av de allra största i dansk travsport med över 8 000 segrar och han har vunnit flest lopp under samma år i Danmark 22 gånger!

Oerhört imponerade siffror och på måndag kommer han till Färjestad för att köra fyra hästar som tränas av Marc Baek-Nilsen. Marc kör även ett lopp själv då hans stall har två hästar till start i V64-avslutningen.

Efter en titt i lopparkivet kan det konstateras att det är fina hästar som de kommer med och Good’s of Norway kommer att bli stenhårt betrodd i den tredje avdelningen. Vi tror också att Birger Jörgensen vinner det loppet och väljer att spika på systemet.

Andraspik i omgången blir Farouk B.R. i den femte avdelningen. Efter ett kortare uppehåll gick han rakt ut i ett kval till det norska Derbyt senast och skötte sig bra bakom Ferrari B.R. Nu har han lopp i kroppen och det är inte lika tufft motstånd.

Vill man ha en alternativ spik till de två som vi har valt rekommenderas El Cantante i den sista avdelningen som har kommit tillbaka på ett strålande sätt efter uppehåll.

 

V64-1

1 You to Neat

7 Pax

9 Chip Line

3 Cobbys Celeb

2 Joe Martini

10 Mias Komet

6 Francesco Boko

8 Wille Willow

4 Il Mio Hooligan

5 Emporio Cape

 

V64-2

1 Miss Piggy

9 Minnestads Ecuador

2 Sugar Man

6 Thebigbangtheory

12 Alexia Marshall

8 Coolboy Laday

10 Ricke

5 B.M.L.Cool

11 M.T.Luckyyouandme

7 Auchentoshan Boe

3 My Open Art

4 Kelly Jovalley

 

V64-3

6 Good's of Norway

8 Quirire

2 Buddha

5 K.A.Online

7 Tennis

1 Fuzz

4 Top Model

3 Magnifik Gelj

 

V64-4

12 Thorn Bird

11 Angel Rain

14 Dream on Plush

1 Canary

3 M.T.LongTallSally

8 Glen Close

7 Donna Dixie

9 Judge Reo

2 Maja Maja

13 Noa Star

10 Elsa F.M.

6 Luckyline America

5 Soma

4 Orlandos Menea

 

V64-5

7 Farouk B.R.

3 Zelov

1 Fixie

2 Quite Wish

8 Homare Sawa

6 Chickaizie Ize

12 Impala Zon

4 Sherry Later

10 Scot Ganymede

9 Imakeyouproud

11 Jas S.S.

5 Askö Dollar

 

V64-6

3 El Cantante

2 Cash Converter

4 Beatinathedevil F

6 Albatros D.K.

5 Miss Åslanda

7 Spot Bi

1 Glenlivet

8 Manhattan Club

12 Carlos Milo

9 Chipen Boy

11 Midnight Bråten

10 Hubby Star

Stora V64-systemet (ovan strecket): 6x7x1x4x1x5 = 840 rader. Lilla V64-systemet (halvfet stil): 4x3x1x4x1x1 = 48 rader.

 

V64-1

1 You to Neat kommer med två raka segrar till den här starten. I Åmål vann han från spets och senast avslutade han med 13/700 meter från fjärde par utvändigt. You to Neat är lite uppanmäld till den här starten men på visad form ska han räcka långt.

7 Pax var senast med i en V75-final på Bergsåker och fick ta över ledningen när Bruno Bagheeera galopperade ut på den sista långsidan. Pax tröttnade sedan på upploppet och återkommer nu efter några veckors uppehåll.

9 Chip Line tog en välförtjänt seger senast. Tom Horpestads häst kan avsluta mycket bra med rätt resa och är ett tidigt streck på V64.

 

V64-2

1 Miss Piggy gjorde comback senast och höll bra som tvåa efter ett lopp utvändigt om spetsvinnande Wiss Zornita. Med loppet i kroppen bör formen vara framflyttad och ett innerspår i volten med Björn Goop kan innebära spets runt om.

9 Minnestads Ecuador har inlett karriären på ett bra sätt och visat att han går från alla positioner. Ett mycket tidigt V64-streck.

 

V64-3

6 Good’s of Norway vann ett lopp på Vincennes i säker stil i mitten av augusti och det är såklart en tung merit. För tre starter sedan tävlade han i högervarv i Danmark och var överlägsen från spets, i det slagna fältet den gången fanns till exempel Flemming Jensens Victory Kåsgård. Good’s of Norway är startsnabb och vi tror att han har mycket bra segerchans i det här loppet.

8 Quirire satt fast med sparade krafter i Årjäng näst senast och i den senaste starten skrällde han på Axevalla. Loppet kördes i ett bra tempo och Quirire tog en tung skalp när han spurtade ner den ledande favoriten Rolex Bigi.

2 Buddha var med i samma lopp som Quirire på Axevalla och fick inte helt fritt till slut.

 

V64-4

12 Thorn Bird får tipset i den fjärde avdelningen. Hon visade fin form i Örebro senast när hon via 12,2/700 meter plockade ner Donatella Center den sista biten.

 

V64-5

7 Farouk B.R. var ute i kval till det norska Derbyt senast. Farouk B.R. var med i samma försök som Ferrari B.R. och slutade fyra efter en resa i mestadels andra par utvändigt. Nu har han ett lopp i kroppen och går ner i klass, bra segerchans.

3 Zelov är en fin treåring som är ett tidigt motbud.

 

V64-6

3 El Cantante har kommit tillbaka på ett strålande sätt efter sitt uppehåll. Vinsten i comebacken togs från ledningen och senast höll han bra utvändigt om ledande och vinnande Pablo Andover. El Cantante är given tipsetta för oss i V64-finalen.

2 Cash Converter avslutade rappt senast.