2017-09-08 17:07

2017-09-08 17:07

Solvalla på tisdag och onsdag

TRAV

Tävlingsprogrammet för travsporten nästa säsong är inte klart än, men under fredagen kom beskedet hur det ska tävlas på Solvalla.

Det bestämdes att det ska köras trav på nationalarenan på tisdagar och onsdagar. Under 2018 kommer Solvallas tävlingsprogram att innehålla 35 tisdagskvällar och 37 onsdagskvällar med V86Xpress, som man delar med Åby, Jägersro och Bergsåker.

Det innebär att andra banor kommer att få ändra i sina tävlingsscheman. Eskilstuna och Axevalla är två banor som har tävlat på tisdagar som nu kommer att få lägga många av sina tävlingsdagar på en annan veckodag.

Det kan i sin tur påverka Färjestadstravet, som av tradition mestadels har tävlat på måndagar. Definitiva tävlingsschemat blir klart inom några veckor.

Det bestämdes att det ska köras trav på nationalarenan på tisdagar och onsdagar. Under 2018 kommer Solvallas tävlingsprogram att innehålla 35 tisdagskvällar och 37 onsdagskvällar med V86Xpress, som man delar med Åby, Jägersro och Bergsåker.

Det innebär att andra banor kommer att få ändra i sina tävlingsscheman. Eskilstuna och Axevalla är två banor som har tävlat på tisdagar som nu kommer att få lägga många av sina tävlingsdagar på en annan veckodag.

Det kan i sin tur påverka Färjestadstravet, som av tradition mestadels har tävlat på måndagar. Definitiva tävlingsschemat blir klart inom några veckor.