2017-08-03 19:43

2017-08-03 19:43

May Winall vann i Norge

TRAV

Torsdagens norska lunchtrav kördes på Momarken och i det fjärde loppet vann May Winall, som tränas av Anna Björlin.

May Winnall hade ett tolftespår, men med flera inledande galopper fick hon perfekta andra par utvändigt. I den sista kurvan hade May Winall flera längder fram till ledande Global Stardust och Ulrika Axelson, men en bra avslutning på Momarkens långa upplopp innebar att May Winall vann knappt före Cara Maris.

Peter Ådefors tog två tredjeplatser tillsammans med Elma's Rose respektive Vikens Prince.

May Winnall hade ett tolftespår, men med flera inledande galopper fick hon perfekta andra par utvändigt. I den sista kurvan hade May Winall flera längder fram till ledande Global Stardust och Ulrika Axelson, men en bra avslutning på Momarkens långa upplopp innebar att May Winall vann knappt före Cara Maris.

Peter Ådefors tog två tredjeplatser tillsammans med Elma's Rose respektive Vikens Prince.