2017-07-28 21:28

2017-07-28 21:28

Paula Pettersson trea i amatör-SM

TRAV

Under fredagen kördes amatör-SM i Visby och det blev en tredjeplats för Paula Pettersson med Estreet Zon.

I den första semifinalen spurtade Estreet Zon till en knapp seger efter ett lopp i andra par utvändigt. I finalen blev det samma position och i den sista kurvan kom Paula ut i tredjespår. På upploppet spurtade sedan Estreet Zon in till tredjeplatsen. Chris Trotter kvalade också in till finalen och han blev fyra med Vanity Blast.

Vann gjorde Annsofie Bergfelt med Fertilize Launcher.

I den första semifinalen spurtade Estreet Zon till en knapp seger efter ett lopp i andra par utvändigt. I finalen blev det samma position och i den sista kurvan kom Paula ut i tredjespår. På upploppet spurtade sedan Estreet Zon in till tredjeplatsen. Chris Trotter kvalade också in till finalen och han blev fyra med Vanity Blast.

Vann gjorde Annsofie Bergfelt med Fertilize Launcher.