2017-07-27 16:42

2017-07-27 16:42

El Cantante vann comebacken

TRAV

Efter ett skadeuppehåll på ett drygt år gjorde Mikael J Anderssons El Cantante comeback under torsdagen och det blev seger direkt.

El Cantante hade ett innerspår på startvolten i V4-1 i Lindesberg och han tog en ohotad seger efter att ha varit i ledning från start till mål.

– Några veckor efter vinsten på Färjestad under långfredagen ifjol åkte han på en gaffelbandsskada. El Cantante har fått mer tid på sig än vad som egentligen behövdes och han har mått bra av det. Han har kommit tillbaka flera gånger efter uppehåll, nu hoppas jag att El Cantante kan tävla på ordentligt ett tag, sa Mikael J Andersson.

Vinnartiden för El Cantante blev 15,3/2 640 meter voltstart.

El Cantante hade ett innerspår på startvolten i V4-1 i Lindesberg och han tog en ohotad seger efter att ha varit i ledning från start till mål.

– Några veckor efter vinsten på Färjestad under långfredagen ifjol åkte han på en gaffelbandsskada. El Cantante har fått mer tid på sig än vad som egentligen behövdes och han har mått bra av det. Han har kommit tillbaka flera gånger efter uppehåll, nu hoppas jag att El Cantante kan tävla på ordentligt ett tag, sa Mikael J Andersson.

Vinnartiden för El Cantante blev 15,3/2 640 meter voltstart.