2017-07-24 20:51

2017-07-24 20:51

Värmländska vinster på Mantorp

TRAV

Måndagens lunchtrav kördes på Mantorp och det blev två värmländska vinster.

I det första loppet vann Marcus Hultman med Mr Creation, som tränas av Per C Johansson. Efter ett lopp i andra par utvändigt gick Hultman ner på innerspår på den sista långsidan. I den sista kurvan kom luckan och Mr Creation speedade till en säker seger.

I det tredje loppet vann Stig Rune Sele med Impala Zon, som tränas av Björn Goop. Impala Zon tog ledningen men ut på slutvarvet pressade sig Shutter Island förbi. Sele attackerade på nytt innan den sista kurvan och Impala Zon vann knappt men säkert före Sugar Brodda.

I det andra loppet blev det en tredjeplats för Sven Rejnö-tränade Bombibitt S.I.R.

Det norska lunchtravet kördes på Bjerke och i det fjärde loppet spurtade All Star Man in till tredjeplatsen tillsammans med Morgan Ivarsson.

I det första loppet vann Marcus Hultman med Mr Creation, som tränas av Per C Johansson. Efter ett lopp i andra par utvändigt gick Hultman ner på innerspår på den sista långsidan. I den sista kurvan kom luckan och Mr Creation speedade till en säker seger.

I det tredje loppet vann Stig Rune Sele med Impala Zon, som tränas av Björn Goop. Impala Zon tog ledningen men ut på slutvarvet pressade sig Shutter Island förbi. Sele attackerade på nytt innan den sista kurvan och Impala Zon vann knappt men säkert före Sugar Brodda.

I det andra loppet blev det en tredjeplats för Sven Rejnö-tränade Bombibitt S.I.R.

Det norska lunchtravet kördes på Bjerke och i det fjärde loppet spurtade All Star Man in till tredjeplatsen tillsammans med Morgan Ivarsson.