2017-07-15 06:00

2017-07-15 06:00

V75 i sista stund

TRAV

Upploppet: 205 meter.

Väder: Sol, 20 grader.

Om omgången

En av årets absoluta höjdpunkter är här – V75-dagen i Årjäng. Det är hög klass, men dessvärre är Delicious U.S. struken och under fredagen kom beskedet att hennes karriär är över och att hon kämpar för sitt liv. Det är jackpotpengar i potten då det inte blev utdelning på fem rätt i Jarlsberg i söndags.

Favoriterna

Charlie Mearas (V75-4) är obesegrad i tre starter i år och är utan tvekan en klassklättrare. Han vann lätt från spets senast och ett exempel på hans kapacitet är att han plockade ner Nobel Amok (som i sin tur har utvecklats rejält i sin nya regi) från dödens på Umåker i september. Det ska vara bra chans till en ny seger.

Some Summit (V75-1) gjorde årsdebut i mitten på juni och imponerade rejält. Hon kan öppna från start och sida-vid-sida med Geisha Boko håller hon troligtvis ut henne i spetskampen. Det här är omgångens bästa spik.

Tellmeastory (V75-6) debuterade för Björn Goop senast och efter en tidig galopp svarade han för en svettig upphämtning. I ett felfritt lopp kommer Tellmeastory att bli mycket svårstoppad, men i sin tidigare regi har han varit osäker med voltstart så det är ett frågetecken.

V75-dragen

Angle of Attack (V75-6) avslutade sylvasst senast men blev diskad för träning. Kommer han loss från sitt stängda läge kan han ge Tellmeastory en match.

Volstead (V75-7) passade inte på banan senast. Nu är han helt tappad på strecken och är ett roligt garderingsbud.

Värmlandshästar

Många – nämner de hetaste!

Quantanamera (V75-1) streckas vid gardering.

Bombibitt S.I.R. (V75-2) maxas i balansen, skrällbud.

Glenn Boko (V75-2) har vinstchans trots läget.

Odins Eld & Bilbo B.S. (V75-3) är roliga skrällbud.

Mactheman (V75-4) streckas vid favoritgardering.

He's a Diffacolt (V75-5) vass på slutet, ett givet streck.

Tellmeastory (V75-6) – se favoriterna.

Monfalcone (V75-6) har lopp i kroppen och intressant läge.

Upploppet: 205 meter.

Väder: Sol, 20 grader.

Om omgången

En av årets absoluta höjdpunkter är här – V75-dagen i Årjäng. Det är hög klass, men dessvärre är Delicious U.S. struken och under fredagen kom beskedet att hennes karriär är över och att hon kämpar för sitt liv. Det är jackpotpengar i potten då det inte blev utdelning på fem rätt i Jarlsberg i söndags.

Favoriterna

Charlie Mearas (V75-4) är obesegrad i tre starter i år och är utan tvekan en klassklättrare. Han vann lätt från spets senast och ett exempel på hans kapacitet är att han plockade ner Nobel Amok (som i sin tur har utvecklats rejält i sin nya regi) från dödens på Umåker i september. Det ska vara bra chans till en ny seger.

Some Summit (V75-1) gjorde årsdebut i mitten på juni och imponerade rejält. Hon kan öppna från start och sida-vid-sida med Geisha Boko håller hon troligtvis ut henne i spetskampen. Det här är omgångens bästa spik.

Tellmeastory (V75-6) debuterade för Björn Goop senast och efter en tidig galopp svarade han för en svettig upphämtning. I ett felfritt lopp kommer Tellmeastory att bli mycket svårstoppad, men i sin tidigare regi har han varit osäker med voltstart så det är ett frågetecken.

V75-dragen

Angle of Attack (V75-6) avslutade sylvasst senast men blev diskad för träning. Kommer han loss från sitt stängda läge kan han ge Tellmeastory en match.

Volstead (V75-7) passade inte på banan senast. Nu är han helt tappad på strecken och är ett roligt garderingsbud.

Värmlandshästar

Många – nämner de hetaste!

Quantanamera (V75-1) streckas vid gardering.

Bombibitt S.I.R. (V75-2) maxas i balansen, skrällbud.

Glenn Boko (V75-2) har vinstchans trots läget.

Odins Eld & Bilbo B.S. (V75-3) är roliga skrällbud.

Mactheman (V75-4) streckas vid favoritgardering.

He's a Diffacolt (V75-5) vass på slutet, ett givet streck.

Tellmeastory (V75-6) – se favoriterna.

Monfalcone (V75-6) har lopp i kroppen och intressant läge.