2017-07-15 14:50

2017-07-15 18:40

Hemmaseger i lilla sprinterloppet

TRAV

I vanlig ordning inleddes Årjängs V75-dag med Årjängs Lilla Sprinterlopp för ponnyhästar.

I år blev det hemmaseger genom Allgunnens Face och Alicia Larsson. Allgunnens Face var en av två hästar på startvolten och efter 500 meter kunde Alica överta ledningen. I den positionen drog Allgunnens Face i ett hårt tempo och vann före vasst spurtande Micklo Nick och Cecilia Karlsson.

Det kördes även ett ponnylopp på fredagen och det vann Prins Emil och Selma Lindberg.

I år blev det hemmaseger genom Allgunnens Face och Alicia Larsson. Allgunnens Face var en av två hästar på startvolten och efter 500 meter kunde Alica överta ledningen. I den positionen drog Allgunnens Face i ett hårt tempo och vann före vasst spurtande Micklo Nick och Cecilia Karlsson.

Det kördes även ett ponnylopp på fredagen och det vann Prins Emil och Selma Lindberg.