2017-05-16 22:09

2017-05-16 22:09

Tredjeplats för Conrads Wilhelm

TRAV

Conrads Wilhelm var den värmländske gäst som lyckades bäst på Bjerke under tisdagskvällen med en tredjeplats.

Conrads Wilhelm fick ett lopp i tredje par utvändigt och halvvarvet från mål följde Kristian Lindberg med i rygg. Conrads Wilhelm avslutade starkt över upploppet och var slagen med en längd av vinnande Malkin.

Solör Stegg startade i det tredje loppet och Kenneth Larsson körde till ledningen in i den andra kurvan. Travet var dock inte perfekt och mitt på den sista långsidan blev det galopp för Solör Stegg som sedan slutade fyra. I samma lopp var Höstbo Fredrik oplacerad

Conrads Wilhelm fick ett lopp i tredje par utvändigt och halvvarvet från mål följde Kristian Lindberg med i rygg. Conrads Wilhelm avslutade starkt över upploppet och var slagen med en längd av vinnande Malkin.

Solör Stegg startade i det tredje loppet och Kenneth Larsson körde till ledningen in i den andra kurvan. Travet var dock inte perfekt och mitt på den sista långsidan blev det galopp för Solör Stegg som sedan slutade fyra. I samma lopp var Höstbo Fredrik oplacerad