2017-05-16 22:09

2017-05-16 22:09

Dubbel för Björn Goop

TRAV

Tisdagens V64-tävlingar kördes i Eskilstuna och Björn Goop vann två lopp, varav ett inom streckspelet.

Det var i V64-6 som han vann med favoritspelade O.M.Dont Cry. Hon hade ett bakspår men det löste sig perfekt när de kom igenom bra från start och hamnade i andra par utvändigt. I utgången av den sista kurvan kom attacken och O.M.Dont Cry avgjorde enkelt.

Innan dess hade Björn vunnit det första loppet med debutanten Global Unique, som var i ledning från start till mål.

Det var i V64-6 som han vann med favoritspelade O.M.Dont Cry. Hon hade ett bakspår men det löste sig perfekt när de kom igenom bra från start och hamnade i andra par utvändigt. I utgången av den sista kurvan kom attacken och O.M.Dont Cry avgjorde enkelt.

Innan dess hade Björn vunnit det första loppet med debutanten Global Unique, som var i ledning från start till mål.