2017-02-22 22:48

2017-02-22 22:48

Seger för Merles Simone

TRAV

Det blev dubbelt Årjäng i topp i det åttonde loppet på Bjerke under onsdagskvällen när Merles Simone vann före Conrads Wilhelm.

Vinnande Merles Simone placerades i tredje par utvändigt av sin tränare Olav Mikkelborg. Merles Simone fick sedan en rygg att smyga med i och när hon spelade ut sin speed på upploppet avgjorde hon knappt men säkert. Mycket duktig som tvåa var också Kristian Lindbergs Conrads Wilhelm, som travade utvändigt om den ledande favoriten Luzifer.

Mikkelborg vann även det fjärde loppet med Tellus Vilja och blev trea i lopp nio med Väskinge Anna.

Det blev dubbelt Årjäng i topp i det åttonde loppet på Bjerke under onsdagskvällen när Merles Simone vann före Conrads Wilhelm.

Vinnande Merles Simone placerades i tredje par utvändigt av sin tränare Olav Mikkelborg. Merles Simone fick sedan en rygg att smyga med i och när hon spelade ut sin speed på upploppet avgjorde hon knappt men säkert. Mycket duktig som tvåa var också Kristian Lindbergs Conrads Wilhelm, som travade utvändigt om den ledande favoriten Luzifer.

Mikkelborg vann även det fjärde loppet med Tellus Vilja och blev trea i lopp nio med Väskinge Anna.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga samt publicera kommentar i papperstidningen.