2016-10-13 16:52

2016-10-13 16:52

Värmländska segrar på Bjerke

TRAV

De värmländska gästarna tog för sig rejält vid Bjerkes lunchtävlingar med två segrar och dessutom blev det Åmålsseger i V5-1.

I V5-4 fick Ole-Kristian Kjenner chansen bakom Petra Nilssons Precious Pearl. Det var långt fram till täten från femte par utvändigt varvet från mål, men när Kjenner satte in attacken mitt på den sista långsidan bet det bra och segern blev säker före Tenor T.K.

I V5-5 gjorde Island Three debut för Michael Larsson och den slutade på bästa sätt. Från sjätte par utvändigt smög Larsson med i ryggar och när speeden spelades ut på upploppet avgjorde Island Three säkert.

I V5-1 gick vinsten till Mellby Donna, som tränas av Snorre Selmer i Åmål. Per Oleg Midtfjeld körde till ledningen per omgående och segern blev lätt.

De värmländska gästarna tog för sig rejält vid Bjerkes lunchtävlingar med två segrar och dessutom blev det Åmålsseger i V5-1.

I V5-4 fick Ole-Kristian Kjenner chansen bakom Petra Nilssons Precious Pearl. Det var långt fram till täten från femte par utvändigt varvet från mål, men när Kjenner satte in attacken mitt på den sista långsidan bet det bra och segern blev säker före Tenor T.K.

I V5-5 gjorde Island Three debut för Michael Larsson och den slutade på bästa sätt. Från sjätte par utvändigt smög Larsson med i ryggar och när speeden spelades ut på upploppet avgjorde Island Three säkert.

I V5-1 gick vinsten till Mellby Donna, som tränas av Snorre Selmer i Åmål. Per Oleg Midtfjeld körde till ledningen per omgående och segern blev lätt.