2016-10-10 16:02

2016-10-10 16:02

Eva Johansson leder VM i V75

TRAV

När två av sex etapper av VM i V75 är avverkade är det värmländskt i topp.

Eva Johansson från Kristinehamn är ensam om att ha tolv rätt. Hon inledde, liksom många andra, med att ha sju rätt på Färjestad vid den favoritbetonade omgången under Unionstravet. I helgen blev det betydligt svårare i Skellefteå och då hade Eva fem rätt. Bakom Eva är det 23 personer som sammanlagt har elva rätt.

Etappvinnare i lördags blev Anders Holmqvist från Karlstad som hade sex rätt i den svåra omgången.

Eva Johansson från Kristinehamn är ensam om att ha tolv rätt. Hon inledde, liksom många andra, med att ha sju rätt på Färjestad vid den favoritbetonade omgången under Unionstravet. I helgen blev det betydligt svårare i Skellefteå och då hade Eva fem rätt. Bakom Eva är det 23 personer som sammanlagt har elva rätt.

Etappvinnare i lördags blev Anders Holmqvist från Karlstad som hade sex rätt i den svåra omgången.