2016-09-29 06:00

2016-09-29 13:16

Vi inleder med en spik på V4-förslagen

TRAV: Färjestad lördag. Första start 14.45.

Som vanligt en V75-dag så inleds tävlingarna med en V4-omgång.
Vi går ut hårt på våra system och spikar den danske gästen Nanok Djuhm.

Han startade på Jägersro under derbyhelgen och imponerade när han vann lätt före Call Me Hanover. Trots ett förstapris på 50 000 kronor är det endast sex hästar som kommer till start vilket passar starke Nanok Djuhm som handen i handsken.

Lördagsloppet kommer sällan med på V75-kupongen och veckans upplaga är svårtippad på förshand. Very Esterel visade bra löphuvud när han avgjorde med knapp marginal näst senast i den senaste starten visades fortsatt fin form med en bra avslutning till andraplatsen.

Barkevious Mingo har också visat härlig form den senaste tiden. Han var mycket snabb från start i Årjäng den 21 augusti och hittar Per Nilsson till ledningen kommer ekipaget att bli svårslaget.

V4-1

1 Nanok Djuhm

2 Tsar de Houelle

6 Ypsilon Boko

4 Brasil Boko

3 Update

5 Lazer Broline

V4-2

3 Barkevious Mingo

4 Dapper Don

1 Rocketeer

7 Seducedbyaface

2 Legoholm Zon

12 Rydens Indigoblue

10 Millroyce

11 Mårten Marje

5 Man Winner

6 Cinnamon Prince

9 Hubby Star

8 Gateruds Galon

V4-3

3 Very Esterel

7 Kissmeonceagain

5 Sete

1 Flash Hammering

9 Echos Orlando

10 Västerbo Hard Cash

13 New Star P.H.

12 Ängens Kryptonit

14 Bound for Glory

8 I Tooma

11 W.J.Eminent Bergen

2 Massive Speed

6 Jefferson Dotcom

4 One Memphis

15 Alone Man S.T.

V4-4

5 Stjernetira

14 Brenne Rödi

3 Spikjuni

10 Arvesölv

13 Tverdals Lilja

7 Lome Lotta

11 Jega Bottega

4 Vesle Maia

6 Wikvinni

15 Tante Ragnhild

1 G.G.Lovisa

8 Heidi Solo

12 Torpa Olea

9 Lykkje Borka

2 Torpa Oda

Stora systemet (ovan strecken)1x6x5x10 = 300 rader. Lilla systemet (fet stil) 1x3x3x5 = 45 rader.

V4-1

1 Nanok Djuhm får vår tipsetta i montékampen, som trots ett förstapris på 50 000 kronor endast har lockat sex deltagare. Nanok Djuhm såg vi senast i samband med Derbymontén på Jägersro där han tog en imponerande seger. Från tredje par utvändigt gick det undan värre när Nicole Marsing attackerade på den sista långsidan och via 11/700 meter till slut blev segern lätt, tre längder, före Call Me Hanover. Nanok Djuhm har styrkan som vapen och kommer med stor sannolikhet att bli över från start, men det lilla fältet är gynnsamt för hans del och det bör vara en riktigt bra segerchans på nytt.

2 Tsar de Houelle kommer med två raka segrar i monté. Näst senast fick han luckan från rygg ledaren in på upploppet och i den senaste starten fick Tsar de Houelle ett bra lopp i andra par utvändigt. Noterbart är att han har varit struken på grund av en behandling efter den senaste starten.

6 Ypsilon Boko är en pålitlig montéhäst och streckas om man är på jakt efter en överraskning i V4-inledningen.

V4-2

3 Barkevious Mingo har visat kanonform på slutet och från ett perfekt läge ger vi honom tipsettan. Spetsegern näst senast följdes upp med en rapp avslutning till tredjeplatsen i ett V75-lopp i lördags. Lyckas Per Nilsson köra till ledningen kommer Barkevious Mingo bli svårslagen.

4 Dapper Don gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Legend Brodde, men senast blev allt fel.

V4-3

3 Very Esterel visade bra löpskalle vid vinsten näst senast och avslutade starkt från kön senast.

V4-4

5 Stjernetira har tagit två segrar på ett bra sätt och tippas i ett fint kallblodslopp.

Han startade på Jägersro under derbyhelgen och imponerade när han vann lätt före Call Me Hanover. Trots ett förstapris på 50 000 kronor är det endast sex hästar som kommer till start vilket passar starke Nanok Djuhm som handen i handsken.

Lördagsloppet kommer sällan med på V75-kupongen och veckans upplaga är svårtippad på förshand. Very Esterel visade bra löphuvud när han avgjorde med knapp marginal näst senast i den senaste starten visades fortsatt fin form med en bra avslutning till andraplatsen.

Barkevious Mingo har också visat härlig form den senaste tiden. Han var mycket snabb från start i Årjäng den 21 augusti och hittar Per Nilsson till ledningen kommer ekipaget att bli svårslaget.

V4-1

1 Nanok Djuhm

2 Tsar de Houelle

6 Ypsilon Boko

4 Brasil Boko

3 Update

5 Lazer Broline

V4-2

3 Barkevious Mingo

4 Dapper Don

1 Rocketeer

7 Seducedbyaface

2 Legoholm Zon

12 Rydens Indigoblue

10 Millroyce

11 Mårten Marje

5 Man Winner

6 Cinnamon Prince

9 Hubby Star

8 Gateruds Galon

V4-3

3 Very Esterel

7 Kissmeonceagain

5 Sete

1 Flash Hammering

9 Echos Orlando

10 Västerbo Hard Cash

13 New Star P.H.

12 Ängens Kryptonit

14 Bound for Glory

8 I Tooma

11 W.J.Eminent Bergen

2 Massive Speed

6 Jefferson Dotcom

4 One Memphis

15 Alone Man S.T.

V4-4

5 Stjernetira

14 Brenne Rödi

3 Spikjuni

10 Arvesölv

13 Tverdals Lilja

7 Lome Lotta

11 Jega Bottega

4 Vesle Maia

6 Wikvinni

15 Tante Ragnhild

1 G.G.Lovisa

8 Heidi Solo

12 Torpa Olea

9 Lykkje Borka

2 Torpa Oda

Stora systemet (ovan strecken)1x6x5x10 = 300 rader. Lilla systemet (fet stil) 1x3x3x5 = 45 rader.

V4-1

1 Nanok Djuhm får vår tipsetta i montékampen, som trots ett förstapris på 50 000 kronor endast har lockat sex deltagare. Nanok Djuhm såg vi senast i samband med Derbymontén på Jägersro där han tog en imponerande seger. Från tredje par utvändigt gick det undan värre när Nicole Marsing attackerade på den sista långsidan och via 11/700 meter till slut blev segern lätt, tre längder, före Call Me Hanover. Nanok Djuhm har styrkan som vapen och kommer med stor sannolikhet att bli över från start, men det lilla fältet är gynnsamt för hans del och det bör vara en riktigt bra segerchans på nytt.

2 Tsar de Houelle kommer med två raka segrar i monté. Näst senast fick han luckan från rygg ledaren in på upploppet och i den senaste starten fick Tsar de Houelle ett bra lopp i andra par utvändigt. Noterbart är att han har varit struken på grund av en behandling efter den senaste starten.

6 Ypsilon Boko är en pålitlig montéhäst och streckas om man är på jakt efter en överraskning i V4-inledningen.

V4-2

3 Barkevious Mingo har visat kanonform på slutet och från ett perfekt läge ger vi honom tipsettan. Spetsegern näst senast följdes upp med en rapp avslutning till tredjeplatsen i ett V75-lopp i lördags. Lyckas Per Nilsson köra till ledningen kommer Barkevious Mingo bli svårslagen.

4 Dapper Don gjorde ett bra lopp som tvåa bakom Legend Brodde, men senast blev allt fel.

V4-3

3 Very Esterel visade bra löpskalle vid vinsten näst senast och avslutade starkt från kön senast.

V4-4

5 Stjernetira har tagit två segrar på ett bra sätt och tippas i ett fint kallblodslopp.