2016-09-17 06:00

2016-09-17 06:00

V75 i sista stund

TRAV

Solänget
Upploppets längd: 193 meter.
Väder: sol och 13 grader.

Kommentar om omgången

Efter favoritparaden på Hagmyren i lördags, där det inte blev någon utdelning på sex eller fem rätt, är det dubbel jackpot på V75 den här veckan med cirka 58 miljoner kronor i sjurättspotten. Det är återigen en norrlandsomgång då Solänget i Örnsköldsvik är värd. Omgången är av låg klass och det kan bli fina pengar för de som hittar samtliga sju vinnare.

Favoriterna

Shadow Woodland (V75-3) kommer att med marginal bli omgångens största favorit. Han var senast med i Gulddivisionen på Jägersro som vanns av Nadal Broline. Shadow Woodland är van att möta tuffare konkurrenter än vad han gör nu och trots att han trivs bättre på sprinterdistans än på medeldistans, som det handlar om i dag, ser det ut som en toppchans.

Ossman (V75-4) var favorit i lördags och gjorde ett fullt godkänt lopp även om han åkte dit mot Björs Frej den sista biten. Springspår på tillägg kan innebära att Ossman omgående sitter i en bra position, men då han är klar favorit och det finns några bra motståndare är det lockande att gardera.

Emmett Brown (V75-7) är favorit i veckans silverdivision. Att han är den bästa hästen i loppet tvivlar inte undertecknad på, men han har varit struken för en halsinfektion efter den senaste starten och det är risk att han inte kan försvara ledningen från innerspåret. Det är två frågetecken som gör att man bör gardera.

V75-dragen

Above All Ås (V75-1) var inte frisk i den senaste starten. Med tanke på vad han har visat före det bör han räcka långt i en bronsdivision utan givna klassklättrare.

Juno F. (V75-2) är spurtstark och har ett lopp i kroppen efter vila.

Art Nattfari (V75-4) har fungerat väldigt bra i sin nya regi. På fredag eftermiddag är han streckad på fyra procent och kan ordna en rejäl överraskning.

Blytung Am (V75-5) avslutade med 10,5/400 meter i lördags. Han lär inte vara sämre med det loppet i kroppen då han hade vilat några veckor före...

Kommentar om omgången

Efter favoritparaden på Hagmyren i lördags, där det inte blev någon utdelning på sex eller fem rätt, är det dubbel jackpot på V75 den här veckan med cirka 58 miljoner kronor i sjurättspotten. Det är återigen en norrlandsomgång då Solänget i Örnsköldsvik är värd. Omgången är av låg klass och det kan bli fina pengar för de som hittar samtliga sju vinnare.

Favoriterna

Shadow Woodland (V75-3) kommer att med marginal bli omgångens största favorit. Han var senast med i Gulddivisionen på Jägersro som vanns av Nadal Broline. Shadow Woodland är van att möta tuffare konkurrenter än vad han gör nu och trots att han trivs bättre på sprinterdistans än på medeldistans, som det handlar om i dag, ser det ut som en toppchans.

Ossman (V75-4) var favorit i lördags och gjorde ett fullt godkänt lopp även om han åkte dit mot Björs Frej den sista biten. Springspår på tillägg kan innebära att Ossman omgående sitter i en bra position, men då han är klar favorit och det finns några bra motståndare är det lockande att gardera.

Emmett Brown (V75-7) är favorit i veckans silverdivision. Att han är den bästa hästen i loppet tvivlar inte undertecknad på, men han har varit struken för en halsinfektion efter den senaste starten och det är risk att han inte kan försvara ledningen från innerspåret. Det är två frågetecken som gör att man bör gardera.

V75-dragen

Above All Ås (V75-1) var inte frisk i den senaste starten. Med tanke på vad han har visat före det bör han räcka långt i en bronsdivision utan givna klassklättrare.

Juno F. (V75-2) är spurtstark och har ett lopp i kroppen efter vila.

Art Nattfari (V75-4) har fungerat väldigt bra i sin nya regi. På fredag eftermiddag är han streckad på fyra procent och kan ordna en rejäl överraskning.

Blytung Am (V75-5) avslutade med 10,5/400 meter i lördags. Han lär inte vara sämre med det loppet i kroppen då han hade vilat några veckor före...