2016-09-08 22:24

2016-09-09 17:45

Per C tog en dubbel

TRAV: Örebro

Det blev flera värmländska segrar i Örebro under torsdagskvällen.
Bäst gick det för Per C Johansson som tog en dubbel genom att vinna med Seek and Destroy och Mr Creation.

Inför tävlingarna i Örebro hade Per C Johansson vunnit ett lopp i år men nu kom det två segrar på en dryg timme.

Seek and Destroy hade ett bakspår men kom igenom bra och fick tredje par utvändigt. 900 meter från mål kom attacken och segern blev enkel.

Lätt blev det även tillsammans med Mr Creation. Han hamnade i dödens ut på slutvarvet men kopplade greppet redan i den sista kurvan och vann med fem längder.

I lopp två debuterade Berne Gustafssons treåring Global Trace. Det blev seger med Magnus Jakobsson efter en rejäl avslutning från tredje par utvändigt. I lopp sju slutade Magnus Jakobssons Global Takeaway tvåa.

Hunter Mahan satt fast med rubbet sparat i den senaste starten efter ett snällt upplägg. Nu var han segermogen och vann lopp tio enkelt efter att Mikael J Andersson attackerat från andra par utvändigt 600 kvar.

I lopp ett spetsvann Calle Jepson med Veams Perfect.

Inför tävlingarna i Örebro hade Per C Johansson vunnit ett lopp i år men nu kom det två segrar på en dryg timme.

Seek and Destroy hade ett bakspår men kom igenom bra och fick tredje par utvändigt. 900 meter från mål kom attacken och segern blev enkel.

Lätt blev det även tillsammans med Mr Creation. Han hamnade i dödens ut på slutvarvet men kopplade greppet redan i den sista kurvan och vann med fem längder.

I lopp två debuterade Berne Gustafssons treåring Global Trace. Det blev seger med Magnus Jakobsson efter en rejäl avslutning från tredje par utvändigt. I lopp sju slutade Magnus Jakobssons Global Takeaway tvåa.

Hunter Mahan satt fast med rubbet sparat i den senaste starten efter ett snällt upplägg. Nu var han segermogen och vann lopp tio enkelt efter att Mikael J Andersson attackerat från andra par utvändigt 600 kvar.

I lopp ett spetsvann Calle Jepson med Veams Perfect.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.