2016-07-17 14:43

2016-07-17 14:44

Moström nöjd trots publiktapp

TRAV

I år kom det 11 123 personer till Årjängs V75-dag. En bra publiksiffra, men ändå ett rejält tapp i jämförelse med förra året då det kom 15 237 personer.

– Jag förstod tidigt att vi skulle få svårt att matcha siffran från ifjol. Då hade vi en norsk häst, B.B.S.Sugarlight, som tillhörde favoriterna och ett perfekt väder. I år var väderprognosen osäker och när det kom lite regn under lördagen tror jag att många valde att se travet i tv-soffan i stället. Jag är väldigt nöjd med vår V75-dag. Jag hade en funktionärsträff på lördag kväll och allt hade fungerat bra, säger Årjängs travbanechef Roger Moström.

– Jag förstod tidigt att vi skulle få svårt att matcha siffran från ifjol. Då hade vi en norsk häst, B.B.S.Sugarlight, som tillhörde favoriterna och ett perfekt väder. I år var väderprognosen osäker och när det kom lite regn under lördagen tror jag att många valde att se travet i tv-soffan i stället. Jag är väldigt nöjd med vår V75-dag. Jag hade en funktionärsträff på lördag kväll och allt hade fungerat bra, säger Årjängs travbanechef Roger Moström.