2016-07-17 14:40

2016-07-17 14:40

Mahony inledde med skräll

TRAV

Det första loppet i Årjäng i lördags var ett montélopp och här blev det en värmländsk skräll när Jenny Mahony vann med Pampas S.I.R., som tränas av Sven Rejnö.

Mahony smög med som fyra på innerspår och kom fram ett hack på den sista långsidan. I utgången av den sista kurvan kom luckan och med en ettrig avslutning tog sig Pampas S.I.R. förbi ledande Delux Håleryd.

I V4-4 vann Mikael J Andersson med Iniesta Bob, som tränas av Marianne Djurberg. Efter ett lopp i femte par utvändigt hade Iniesta Bob långt fram till täten in på upploppet men hann ikapp Man o'War och en tapper Hajson kort före mål via en vass avslutning.

Mahony smög med som fyra på innerspår och kom fram ett hack på den sista långsidan. I utgången av den sista kurvan kom luckan och med en ettrig avslutning tog sig Pampas S.I.R. förbi ledande Delux Håleryd.

I V4-4 vann Mikael J Andersson med Iniesta Bob, som tränas av Marianne Djurberg. Efter ett lopp i femte par utvändigt hade Iniesta Bob långt fram till täten in på upploppet men hann ikapp Man o'War och en tapper Hajson kort före mål via en vass avslutning.