2016-07-13 14:09

2016-07-13 14:15

Patrik Sjöberg kör travlopp i Arvika

TRAV

Nu är det klart – Patrik Sjöberg kommer till Arvika för att köra travlopp.

NWT har tidigare berättat att Patrik Sjöberg var intresserad av att komma till Arvikas tävlingsdag kommande tisdag för att köra travlopp.

Under onsdagen var det sista anmälningsdag till tävlingarna och nu är det klart att Patrik Sjöberg är med i ett av loppen. Det är Jenny Eriksson som har satt upp honom som kusk bakom Increase Broline i lopp nummer sju, som körs klockan 17.05.

Patrik Sjöberg var en av deltagarna i programmet Stjärnkusken och det var där som han blev biten av travsporten. Han har tidigare vunnit lopp i så kallat bygdetrav, men loppet på tisdag blir hans sulkydebut i ett ordinarie lopp.

NWT har tidigare berättat att Patrik Sjöberg var intresserad av att komma till Arvikas tävlingsdag kommande tisdag för att köra travlopp.

Under onsdagen var det sista anmälningsdag till tävlingarna och nu är det klart att Patrik Sjöberg är med i ett av loppen. Det är Jenny Eriksson som har satt upp honom som kusk bakom Increase Broline i lopp nummer sju, som körs klockan 17.05.

Patrik Sjöberg var en av deltagarna i programmet Stjärnkusken och det var där som han blev biten av travsporten. Han har tidigare vunnit lopp i så kallat bygdetrav, men loppet på tisdag blir hans sulkydebut i ett ordinarie lopp.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.