2016-07-12 16:07

2016-07-12 16:07

Democrat till Daniel Schön

TRAV

Årjängsamatören Daniel Schön har fått ett meriterat nyförvärv till sitt stall.

Det handlar om nioårige Democrat som har tjänat över två miljoner kronor på karriärens 113 starter. Democrats rekord är 10,5 som oplacerad i ett försök till Sweden Cup under Elitloppshelgen 2014.

Schön kommer att leasa Democrat under resten av karriären och han siktar på att starta hästen i loppet The right way i Åmål den 31 juli. Efter det finns det några lopp på norsk mark med i planeringen.

Det handlar om nioårige Democrat som har tjänat över två miljoner kronor på karriärens 113 starter. Democrats rekord är 10,5 som oplacerad i ett försök till Sweden Cup under Elitloppshelgen 2014.

Schön kommer att leasa Democrat under resten av karriären och han siktar på att starta hästen i loppet The right way i Åmål den 31 juli. Efter det finns det några lopp på norsk mark med i planeringen.

Har du synpunkter på det som sägs i texten? Skriv då gärna en kommentar via tjänsten Ifrågasätt men tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Kritisera och bemöt gärna argumenten men tänk på att inte angripa personen bakom åsikten. Vi förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.