2016-06-20 18:28

2016-06-20 18:28

Ny seger för H.G.Justin Bieber

TRAV

Måndagens tävlingar på Färjestad inleddes med ett ponnylopp. Här tog H.G.Justin Bieber en ny seger tillsammans med Cecilia Karlsson.

H.G.Justin Bieber tog ledningen i den första kurvan och till slut vann han med nästan 100 meter före Deco C.C. med Nathalie Oscarsson. Trea blev Harri Haribo med Elin P Lunde. Nu har fyraårige H.G.Justin Bieber sju segrar på tio starter.

– Han är riktigt bra och det stora målet för året är Derbyt i höst, berättade Cecilia.

H.G.Justin Bieber tog ledningen i den första kurvan och till slut vann han med nästan 100 meter före Deco C.C. med Nathalie Oscarsson. Trea blev Harri Haribo med Elin P Lunde. Nu har fyraårige H.G.Justin Bieber sju segrar på tio starter.

– Han är riktigt bra och det stora målet för året är Derbyt i höst, berättade Cecilia.